Tamara Abalde: “Serà especial tornar a Saragossa”

29/01/2019

Valencia Basket es mesura este cap de setmana a Mann-Filter Casablanca (diumenge, 12:15h, Poliesportiu Eduardo Lastrada) en un partit que porta bons records del seu precedent en la Fonteta, la primera victoria que va firmar l'equip taronja a casa al màxim nivell.

 

Tamara Abalde no va poder ser partícip de la festa davant del seu ex equip per la tendinitis que arrossegava. Per a la gallega, esta vegada sí, serà un partit especial. “Va a ser un partit bonic. El partit de la primera volta va ser un gran partit, disfrutant molt amb l'afició, la veritat és que em va donar molta pena perdre-m'ho així que amb ganes de jugar i sobretot serà especial tornar a Saragossa” comentava.

 

“M'estic trobant cada vegada millor. La veritat és que després de la lesió, després d'estar fora, em va costar un poc anar adaptant-me a l'equip però bo, a poc a poc, espere anar aportant més coses a l'equip i sobretot que arriben més victòries” comentava la jugadora respecte als seus últims bons partits.

 

Finalment, Tamara Abalde va valorar l'estat de forma de l'equip. “L’equip està bé. A pesar de les 3 derrotes porta una línia de clara progressió. L'equip ha anat creixent, avançant com a grup i crec que hem sabut a pesar d'eixes derrotes seguir ficades en el nostre xicotet món de treballar cada dia, i seguir pas a pas sabent el que hem de fer per a aconseguir els nostres objectius” explicava.

 


TAGS: