Finalitza el “One Team VII” del Valencia Basket amb l'entrega de diplomes

29/01/2019

Valencia Basket ha tancat esta vesprada amb el seu sèptim projecte “One Team” amb l'última sessió d'entrenament i l'entrega de diplomes als xiquets i xiquetes que de la mà de Mamàs en Acció, han participat en el programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball. Com en tots els projectes anteriors, el Club ha comptat novament amb l'ajuda de l'Obra Social “la Caixa”.

 

Al final de l'últim entrenament, els jóvens participants van rebre este reconeixement a la seua implicació i el seu esforç de mans del responsable de màrqueting del Club i One Team Mànager, Víctor Luengo, a més d'Encarna Alcaide, responsable d'Acció Social de CaixaBank en la Comunitat Valenciana.

 

Encarna Alcaide va valorar l'experiència un any més. “Després de comprovar com els xiquets han viscut, han disfrutat, s’han sentit volguts, escoltava un xiquet que deia que no volia que acabara el programa i per a nosaltres és un dels prioritaris. Perquè tot el que siga a través del esport i l'esforç que un xiquet trobe el camí, s'integre en la societat i no hi haja exclusió de cap tipus, és el que perseguim. Este programa complix tots els requisits que nosaltres treballem i volem dia a dia” explicava.

 

“El èxit ha sigut que se'n van contents i feliços de veure que el bàsquet ensenya uns valors que a priori no es veuen, i al final amb el que ens quedem és amb la seua intenció de seguir el programa. Desgraciadament no pot ser així, però molt contents amb que una vegada més One Team haja calat un poc en les seues vides” apuntava Víctor Luengo.

 

Al llarg de les deu sessions amb què ha comptat este One Team VII, la quinzena de jóvens participants gràcies a Mamàs en Acció, han aprés a través de l'entrenament les regles i els fonaments del bàsquet com a vehicle per a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, per a aprendre a usar l'esport com a fórmula de desenrotllament personal i com un estímul per a canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Deu sessions, un objectiu

Recolzat per la labor de l'Obra Social “la Caixa”, este projecte “One Team VII” ha dut a terme deu sessions d'entrenament. Amb elles, s'ha buscat que els participants visquen experiències positives i desenrotllen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral. Tot això a través de l'aprenentatge dels conceptes bàsics d'un esport col·lectiu com el bàsquet, que ajuda als participants a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, usar l'esport com a fórmula de desenrotllament personal i canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Mamàs en Acció

En Mamàs en Acció es convertixen, sempre de manera altruista, en mamàs i papàs per unes hores d'aquells xiquets que no disposen de la proximitat de les seues famílies, xiquets que són tutelats pel govern local i residixen en centres i residències infantils habilitades per a això, amb l'objectiu que estos xiquets reben l'afecte i l'atenció que requerix una personeta de la seua edat. Presten la seua labor a institucions, organitzacions i associacions (parròquies, hospitals, ONG’s, centres públics, col.legis...) perquè estes indiquen qui pot precisar de Mamàs en Acció i dedicant així el seu temps a cuidar, atendre i donar amor a eixos xiquets. Per això sempre col·laboren davall l'aprovació de les institucions i la supervisió dels professionals i psicòlegs d'estes entitats. També realitzen diferents activitats tant d'arreplega de productes bàsics per a estos xiquets i les seues famílies, com d'altres accions que aconseguisquen traure els somriures de tots

 


TAGS: