Valencia Basket inicia la formació en el bon ús de xarxes socials als equips de L’Alqueria del Baske

31/01/2019

La Cultura de l'Esforç va un pas més enllà. Valencia Basket continua creixent en la seua idea d'ajudar als integrants dels seus equips de L’Alqueria del Basket més enllà de les pistes, i en eixa idea, posa en marxa una iniciativa nova adaptada als temps que vivim.

 

El club posarà en marxa un programa de formació en l'ús de xarxes socials, destinat als jugadors i jugadores de L’Alqueria del Basket. L'objectiu és conscienciar dels avantatges, inconvenients i correcte ús de les xarxes en una persona jove, ajudant-los a tractar amb una de les vies de comunicació més esteses que existixen en la nostra societat hui en dia.

 

A través de diversos vídeos seleccionats i unes xarrades adaptades a l'edat dels destinataris, es tractarà amb els protagonistes la seua forma d'entendre les xarxes socials i se'ls ajudarà a traure'ls el màxim profit. Els jugadors i jugadores que inicialment rebran esta nova formació són infantils, cadets i juniors, sent d'entre 13 i 18 anys l'edat dels protagonistes. Prèviament, es mantindran reunions informatives amb els pares, perquè estiguen al corrent dels continguts que es van a tractar.

 

Dilluns que ve 04 de febrer, tindrà lloc la primera xarrada en la instal·lació, sent esta el tret d'eixida a una iniciativa que el club tractarà de desenrotllar i potenciar en el futur perquè es convertisca en una ferramenta útil més en la formació dels jugadors i jugadores dins dels valors de la Cultura de l'Esforç.


TAGS: