Movistar posa l'animació en el tancament del Top16 davant el Limoges CSP

04/02/2019

L’encontre de l'última jornada del Top 16 de la 7DAYS Eurocup que enfrontarà al Valencia Basket amb el Limoges CSP (dimecres 6, 20:45h, Fonteta, Teledeporte) comptarà amb una animació molt especial de la mà de Movistar. Els guanyadors del concurs plantejat en les Xarxes Socials competiran per a portar-se una entrada per a quatre persones per a gaudir d'una mascletá des del balcó Movistar de la Plaça de l'Ajuntament. Els concursants del programa Fama a Ballar 2019 realitzaran dues actuacions durant el partit i dos afortunats espectadors podran viure el partit des del Sofà Movistar. Es col·locaran aplaudidors personalitzats en els seients del pavelló i es llançaran a les graderies centenars de regals com camisetes i gorres.

 

Quatre entrades per a gaudir de la mascletà des del balcó Movistar

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a triar als dos seguidors del nostre equip que competiran sobre el parquet de la Fonteta entre el primer i el segon quart de l’encontre davant els francesos per a portar-se el premi que Movistar ha preparat per a este partit: una entrada quàdruple perquè el guanyador i els tres acompanyants que trie puguen gaudir de l'experiència de viure una mascletà amb servei de servei d'àpats des del balcó Movistar en la Plaça de l'Ajuntament de València. El guanyador podrà triar viure eixa experiència en qualsevol dels primers 19 dies del mes de març.

 

A les 20.00 hores de hui dilluns apareixerà una publicació en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket amb una pregunta. Entre tots aquells que contesten de forma encertada es triaran a l'atzar dos finalistes que es donaran a conéixer a les quatre de la vesprada del dimarts. Tots dos finalistes hauran de complir tots els requisits per a participar i ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

FAMA a ballar es trasllada a la Fonteta!

La gala inaugural del concurs Fama a ballar 2019 es va emetre en #0 de Movistar divendres passat 1 de febrer, com a tret d'eixida d'una edició més llarga (amb 16 setmanes d'emissió) i amb la celebració d'una doble final (individual i per parelles). Però els espectadors de l’encontre del dimecres podran gaudir de primera mà d'esta nova edició del concurs amb dues actuacions de dansa dels concursants d'este nou programa, una en el segon quart i l'altra en el descans entre el tercer i el quart període.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Movistar

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 6.000 aplaudidors personalitzats que Movistar ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en esta última encontre del Top 16 en el qual l'equip taronja aspira a ser l'equip que passe amb millor balanç a les eliminatòries.

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es deté. Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de regals com a gorres i camisetes de Movistar. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes de marxandatge d'esta marca.

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de gaudir el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs tindran un servei de catering especial, rebran múltiples obsequis i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit. Tot està preparat per a convertir este premi en una nit inoblidable.

 

Ficar de mig camp té premi gràcies a MN4

En este encontre es desenvoluparà una nova edició del concurs organitzat per Valencia Basket i el Centre Comercial MN4 perquè un llançament des del centre del camp valga per a portar-te molts diners. Després de cinc partits sense encerts, el finalista triat a través de les Xarxes Socials de MN4 disposarà d'un llançament únic des del centre del camp de la Fonteta per a tractar de convertir el tir i portar-se el pot acumulat. L'import del premi va pujant edició rere edició, per la qual cosa seran 750 euros els que es posen en joc en la nit del dimecres.


TAGS: