El sopar després dels partits de Valencia Basket en Eurocup és cosa de Sushipoint

05/02/2019

Este matí s'ha presentat en la pista central de la Fonteta l'acord de col·laboració al que han arribat el Valencia Basket i Sushipoint perquè este restaurant de cuina japonesa siga el subministrador del sopar dels jugadors després dels partits que el primer equip masculí jugue com a local en la 7DAYS Eurocup. Les propietats nutritives del sushi el convertixen en una saborosa opció per a ajudar els nostres esportistes a recuperar energies després de competir.

 

El responsable de màrqueting i relacions externes de Valencia Basket Víctor Luengo ha exercit d'amfitrió en un acte en el qual ha estat acompanyat pel gerent de Sushipoint David Marco, el metge del primer equip masculí Dr. Álvaro Sala i la nutricionista taronja Carmen Daries.

 

Quan sone la botzina final de cada partit d’EuroCup a la Fonteta, els jugadors trobaran en el vestuari un ampli assortiment de les multiples opcions que oferix la carta de Sushipoint, des de sushi tradicional i sushi fusionat a autèntics plats japonesos, com la ramen tonkatsu o el pollastre curri katsu. Però els jugadors del Valencia Basket no seran els únics beneficiats amb este acord de col·laboració.

 

Important descompte per a abonats

Tots els abonats del nostre Club que presenten el seu passe de temporada en l'establiment que Sushipoint té al carrer Borriana 36 de València es podran beneficiar d'un 40% de descompte sobre els preus de la carta qualsevol dilluns, dimarts o dimecres en tot el seu horari comercial (de 13h a 17h i de 20h a 23:45h). I és que sopar Sushipoint després dels partits continentals es convertirà a poc a poc en una nova tradició per a recuperar forces.

 

El gerent de Sushipoint David Marco ha assenyalat que “sempre m'ha agradat estar relacionat amb el món de l'esport. I especialment amb Valencia Basket, que porte molts anys amb ells i me’ls estime molt. I si d'alguna forma podem ajudar al fet que els jugadors aconseguisquen més victòries amb el sushi, endavant amb això”.

 

La nutricionista Carmen Daries ha destacat que “ens interessa que després dels partits els jugadors tinguen una ingesta adequada d'hidrats de carboni i de proteïnes. El sushi ho aporta amb una forma fàcil de menjar, per la qual cosa mentre els estan tractant pot ingerir estos hidrats i proteïnes. I a més el salmó i l'alvocat els oferix una adequada aportació d'Omega3”. Per part seua, el Dr. Sala ha conclòs comentant que “esta iniciativa és una cosa molt positiva i beneficiosa per als nostres jugadors i ho hem posat en marxa ja que en acabar tan tard els partits d'Eurocup esta aportació nutricional els ve fenomenal per a poder recuperar”


TAGS: