Snatt’s Sant Adrià, un rival que va fer patir a Valencia Basket

06/02/2019

Valencia Basket s’enfronta este cap de setmana a Snatt’s Sant Adrià (Diumenge 10, 19h Fonteta) en un partit enganyós que serà novament una bona prova per a les de Rubén Burgos, que vénen d'acumular dos victòries seguides.

 

I és que encara que l'equip català vinga de derrota davant d'Embutidos Pajariel Bembibre, en la jornada anterior van derrotar amb solvència a Mann Filter Casablanca. Però no cal mirar altres resultats. Ja el partit de la primera volta va ser un clar exemple del potencial de Sant Adrià.

 

En aquell partit, Valencia Basket va patir molt per a aconseguir una ajustada victòria per 64-67 en una exhibició de Meighan Simmons, que va anotar 25 punts per a aconseguir que el seu equip es vera sempre amb opcions. Meiya Tirera, María Pina i Joy Adams, amb 16 punts, van ser les líders en l'anotació taronja.

 

Simmons s'ha mantingut en eixe nivell tota la temporada i s'ha consolidat com una de les màximes anotadores de la competició, just per darrere de Meiya Tirera, amb 15,07 punts per partit. Junt amb Coulibaly, segona jugadora més valorada de la Lliga Dia amb 16,59 per partit, seran un perill molt a tindre en compte en la Fonteta.

 

Calfant per a la Minicopa

El partit serà una bona prèvia també de cara a la Txiki Kopa, competició en què dos dels favorits es mesuraran en la fase de grups. L'Infantil A de Valencia Basket i el del conjunt català, han quedat enquadrats en el grup D de la competició, jugant el dia 01 de març un dels duels més atractius possibles.

 

 

 


TAGS: