Així seran les finals del #BaileDeMascotas que comtaran amb Pam per partida doble

06/02/2019

Ja es coneixen els detalls de la gran final del #BaileDeMascotas que durant la Copa del Rei decidirà quina és la mascota que millor balla de la Lliga Endesa. Es tracta de dos concursos paral·lels e Twitter i Instagram, i en la final d'ambdós està Pam, la mascota de Valencia Basket.

 

El format serà semblant a les rondes anteriors, una votació d'un dia en cada una de les xarxes socials implicades dins d'una enquesta publicada per l'usuari de la Lliga Endesa (acbcom), encara que esta vegada la votació serà en dies diferents. Pam disputa cada final davant d'un oponent diferent. Estos seran els horaris i les xarxes de cada una de les dos finals.

 

Final en Twitter

Quan? Des del dijous dia 14 de febrer a les 9 hores del matí fins al divendres 15 de febrer a les 9 hores del matí.

On? En el compte de twitter oficial de la lliga, usuari @acbcom en un enquesta que es crearà especialment el dia 14 a les 9 del matí.

Contra qui? Contra Maximus, la mascota del Cafés Candelas Breogan

 

Final en Instagram

Quan? Des del divendres dia 15 de febrer a les 9 hores del matí fins al dissabte 16 de febrer a les 9 hores del matí.

On? En les stories del compte oficial de la lliga, usuari @acbcom en una enquesta que es crearà especialment el dia 15 a les 9 del matí.

Contra qui? Contra Granky, la mascota de l'Herbalife Gran Canaria.

 


Ballarà en directe el dijous i el divendres

La mascota que millor balla vorà també en directe tant el dijous com el divendres, en els primers partits del dia, les dos mascotes finalistes de cada concurs donaran tot en els descansos de quarts entre el primer i el segon. Hora de demostrar com es mou Pam!

 

De visita a la Fan Zone Movistar de Felip II

Els matins del dijous i el divendres, Pam estarà present en la Fan Zone sobre les 12 del migdia per a participar en les diferents activitats allí presents. Lloc on buscar més vots!

 

Entrega de premis en la Copa del Rei

El dissabte al matí, sobre les 12:15 hores, s'entregarà el cartell guanyador del Ball de Mascotes en la trobada d'aficions que organitza Endesa en la Plaça Basket Lover de la Fan Zone Movistar Barri de les Lletres

 

Tot açò i moltes més sorpreses per a uns dies que sempre són especials per als aficionats i que també seran especials per a la mascota que més somriures aconseguix traure en la Fonteta.  

 

Calendari del #BaileDeMascotas en la Copa del Rei Madrid 2019

 

Dijous 14 de febrer

9h: Comença la votació de la final del #BaileDeMascotas en Twitter.

12h a 13h: Visita de les tres mascotes a la Fan Zone Movistar en Felip II.

19h - Iberostar Tenerife - Unicaja: Pam (València Basket) i Maximus (Cafés Candeles Breogán) actuen en la pista del WiZink Center entre el primer i el segon quart del partit.

Divendres 15 de febrer

9h: Acaba la votació de la final del #BaileDeMascotas en Twitter i comença la votació de la final del #BaileDeMascotas en Instagram Stories.

12h a 13h: Visita de les tres mascotes a la Fan Zone Movistar en Felip II.

19h - KIROLBET Baskonia - Divina Segurs Joventut: Pam (València Basket) i Granky (Herbalife Gran Canària) actuen en la pista del WiZink Center entre el primer i el segon quart del partit.

 

Dissabte 16 de febrer

9h: Acaba la votació de la final del #BaileDeMascotas en Instagram Stories.

12:15h: Visita de les tres mascotes a la Fan Zone Movistar Barri de les Lletres i entrega del cartell de guanyador a les mascotes vencedores


TAGS: