Europcar animarà el partit davant Monbus Obradoiro a la Fonteta

07/02/2019

El partit de la jornada 20 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i Monbus Obradoiro (dissabte 9, 18h, Fonteta, MD1) comptarà amb l'animació especial de Europcar, que realitzarà diferents accions com el repartiment d'aplaudidors en els seients per a augmentar els decibels, repartirà marxandatge amb camisetes de la marca i realitzarà un joc en xarxes socials per a repartir premis. Per si no fos prou, comptarem en pista amb el cotxe d’Europcar.

 

Concurs en el compte de Twitter d’Europcar

Entra ja en l'usuari de twitter de Europcar Espanya per a aconseguir com a premi un lloguer d'un cotxe per a un cap de setmana a més d'una camiseta signada per tot el nostre equip. Entra i participa, el tuit ja és públic i el concurs. Este és l’enllaç al tuit

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de gaudir el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs tindran un servei de catering especial, rebran múltiples obsequis i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit. Tot està preparat per a convertir este premi en una vesprada inoblidable.

 

Kiss Cam d'El Corte Inglés

Atents perquè el dissabte pot ser un dia amb molt de rerefons amorós. El Corte Inglés estarà present en el nostre partit per a sorprendre-vos a través de la videopantalla. La Kiss Cam arriba de nou a la Fonteta, atents als descansos entre quarts!


TAGS: