Caixa Popular animarà el partit davant Embutidos Pajariel Bembibre

14/02/2019

Valencia Basket juga este cap de semana davant Embutidos Pajariel Bembibre (Dissabte 16, 19:15h Fonteta, La8Mediterráneo) en un partit que tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Caixa Popular, que es farà càrrec de l'animació d'este partit.

 

Regal de camisetes i pilotes antiestrés durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats cada vegada que hi haja temps mort en pista. Centenars de camisetes i pilotes antiestrés es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit, com també ho seran les 4000 bosses Caixa Popular que estaran repartides en l'anell inferior del pavelló. A més, l'empresa sortejarà dos regals especials, amb box experience inclosa, en un dels jocs que es disputaran en el partit, en el qual els que no vencen, també tindran el seu detall. Els afortunats participants, es triaran a través de les xarxes socials del club.

 

Aplaudidors en les portes d'accés

L'equip femení busca sumar un triomf molt important a casa i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja. Sempre que es facen sentir i la Fonteta siga una festa, es posaran a disposició dels aficionats 3000 aplaudidores en les portes d'accés.


TAGS: