Rubén Burgos: “Tenim que estar al 100% els 40 minuts”

15/02/2019

Valencia Basket s'enfronta una vegada més a un complicat rival en la Lliga Dia. Les taronja reben a Embutidos Pajariel Bembibre (Dissabte 16, 19:15h, Fonteta, La8Mediterráneo) per a donar continuïtat a les tres últimes victòries i seguir refermant-se en la part alta. Rubén Burgos va analitzar el partit.

 

“És un altre rival exigent a casa on tenim confiança, el suport de la gent i volem eixir amb més energia però juguem contra un rival que en l'últim mes ha passat de barallar per la permanència a pràcticament assegurar-la i mira cap amunt amb il·lusió. Per a nosaltres serà un partit dur, com va succeir en la primera volta i hem de basar-ho en les nostres coses bàsiques i en la nostra identitat” deia el tècnic.

 

L'entrenador també va valorar l'estat de forma de l'equip. “Está bé, il·lusionat com cada setmana, és veritat que la càrrega de treball es va notant, però com en tots els equips. A més a casa tenim l'espenta de la gent que ens fa eixir al 100%” explicava.

 

Qüestionat per eixe factor Fonteta, el tècnic no va dubtar. “Molt important perquè a més Bembibre és un equip que planteja els partits llargs, hem d'estar els 40 minuts al 100%, no val només amb tres quarts perquè el rival s'agafa molt bé al partit, defén bé, ho planteja bé tàcticament i nosaltres hem d'igualar tot això i donar un plus per jugar en casa” comentava.


TAGS: