Tamara Abalde: “Arribem bé al partit”

27/02/2019

Valencia Basket afronta un històric debut en la Copa de la Reina (dijous 28, 17 hores, Mendizorrotza, Teledeporte) davant d'un Spar Citylift Girona a què tractarà de superar per primera vegada esta temporada. Les valencianes s'estrenen en la competició en la seua primera temporada en la Lliga Dia, i Tamara Abalde ha analitzat les sensacions de l'equip després d'entrenar per primera vegada en Mendizorrotza.


“Estem bé, amb moltes ganes, ens toca el primer partit així que no caldrà esperar molt més. Hem treballat bé esta setmana portem fent ben tot el treball de darrere, així que arribem bé al partit” analitzava.


La gallega, té l'experiència d'haver guanyat ja dos Copes de la Reina, una competició que no és nova per a ella. Des d'ací, llança un consell a les seues companyes. “Hi ha que disfrutar-la perquè és la competició més especial que hi ha i a partir d'ací no és que siga un consell, sino que totes ens anem a deixar la vida. Ens ho juguem tot a un partit i això és el que fa tan especial esta competició” comentava.

 


TAGS: