Van Rossom: “Necessitarem jugar al nostre 100% si volem tancar l'eliminatòria en Vilnius”

06/03/2019

El base de Valencia Basket Sam Van Rossom assenyalava després de la victòria del seu equip en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final de la 7DAYS Eurocup davant el Rytas Vilnius que “en la primera part la nostra defensa no ha sigut dolenta, ells han anotat només 30 punts, així que en una meitat no està malament. Crec que el major problema que hem tingut en la primera part va ser en atac, els nostres tirs no van entrar. I en la segona part, amb un poc més de paciència en atac hem buscat millors opcions i l'encert ha sigut major. En defensa hem seguit bé com en la primera part i este és el camí que hem de seguir. És clar que en la primera part no va ser fàcil perquè no trobàvem solucions en eixe moment, en la segona hem seleccionat bé. Hem pogut córrer un poc més i això ens dóna més joc. Un poc més de llibertat, de punts fàcils. I això és el que et fa créixer en un partit”.

 

El director de joc belga té clar que el segon encontre de la sèrie, que es jugarà el divendres a les 18.00 hores a Lituània “segur que no serà fàcil. Ja vam vore el dimarts que ells juguen molt dur. Ells tenen qualitat i hem de respectar-los perquè són molt bons. El divendres volem tancar l'eliminatòria allí i anirem pel partit”.

 

Van Rossom considera que l’encontre que decidix el segon punt de l'eliminatòria “serà un partit diferent, els dos equips mirarem el partit del dimarts i farem ajustos. És una cosa normal en un playoff així, haurem de preparar-nos bé i jugar al 100%, sense pensar en el dia després o en el partit de després. Eixir al 100% i tractar de guanyar el partit en Vilnius”.


TAGS: