El 19 de març tens una “cita a cegues” en la Fonteta

11/03/2019

El dimarts 19 de març és dia de festa gran a València. I també a la Fonteta, amb el primer partit de les semifinals de la 7DAYS Eurocup. Encara no sabem qui serà el rival (eixirà del guanyador del tercer partit de quarts que enfronta al Unics Kazan i al Lokomotiv Kuban Krasnodar que es juga el dimecres 13 de març a les 17.00 hora espanyola). I tampoc tenim encara horari confirmat, encara que tenint en compte els esdeveniments fallers, el Club ja treballa perquè este primer partit de semifinals es jugue a mitjan vesprada. El que és segur és que necessitarem a la Fonteta de les grans cites europees per a tornar a complir l'objectiu de #DefensemLaFonteta. I per això, des d'este moment convidem a tots els aficionats que no puguen vindre a donar-nos suport durant este partit a que alliberen o cedisquen el seu seient per a ajudar-nos a assegurar el ple en el primer partit de l'eliminatòria de semifinals.

 

Allibera o cedix el teu seient

El Club vol recordar als posseïdors de passades combinades de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats que poden cedir-les per a la venda lliure i d'eixa forma donar-li l'oportunitat a un altre aficionat perquè done el seu alé a l'equip i portar-se un descompte en l'abonament de la pròxima temporada. O bé convertir eixe abonament en una entrada per a este partit que puga cedir a una altra persona que ocupe el seu lloc per a animar durant tot el partit

 

Els abonats poden alliberar o cedir la seua localitat per a este partit fins a a dues hores abans del començament de l’encontre.

 

¿Com allibere o cedisc la meua entrada?

Els primers passos són els mateixos per als dos procediments

 

1.    Entra a la web oficial de Valencia Basket

2.    Busca i accedix a “Entrades i abonaments”

3.    Punxa a la pestaña “On-line”

4.    Entra en “Zona Personal”. Posa el teu e-mail i contrasenya en els espais habilitats per a açò. Si encara no t'han assignat una contrasenya associada al teu correu electrònic, has de sol·licitar-la cridant a les Oficines de Valencia Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h)

5.    Dins de “Zona Personal”, busca la pestanya amb el nom “Zona Abonaments” que apareixerà a l'esquerra de les teues dades personals i fes clic en ella

6.    Quan aparega el teu llistat d'abonaments vigents, clica en “Eventos” dins de l'abonament que desitges alliberar.

 

Si vols alliberar l’abonament

7.    Apareixerà en eixe moment el llistat de partits disponibles. Punxa a “Alliberar” per a posar el teu seient en venda lliure per al partit que hages seleccionat

 

Si vols cedir l’abonament

7.    Apareixerà llavors el llistat de partits disponibles i punxa a CEDIR

 

Tindràs dues opcions:

- Escriu l'e-mail de la persona la que vullgues enviar l'entrada

 

- No escrigues cap e-mail i prem CONTINUAR. Esta entrada es generarà i s'emmagatzemarà en la teua Zona Personal

 

Quins beneficis té alliberar el meu seient?

A més d'ajudar al fet que la Fonteta present el millor aspecte possible en un gran partit, alliberar el seient també té un benefici per a l'abonat que decidix usar esta opció. Si la localitat que hages alliberat es ven abans de dos hores del partit, obtindràs un descompte que s'aplicarà a l'abonament de la pròxima temporada. En cas de no renovar l'abonament, eixe descompte es perdrà de manera definitiva.

 

Com recuperar el teu abonament?

Si has alliberat la teua entrada però finalment pots vindre al partit, pots recuperar la teua localitat sempre que no s'haja venut. Seguint els mateixos passos que vas fer per a alliberar el teu seient, en arribar al pas 7, en el llistat de partits t'apareixerà l'opció de punxar en el botó “Recuperar” per a tornar a activar el teu abonament per a l´encontre per al qual havies cedit la teua localitat.

 

Fins a quan pots recuperar l´entrada?

El termini límit per a recuperar un seient alliberat és dos hores abans de cadascun dels partits. Una vegada passat eixe límit, les entrades alliberades que no hagen sigut adquirides per un altre espectador ni recuperades pel titular de l'abonament quedaran a la disposició del Club sense possibilitat de benefici per a l'abonat.

 

Cóm saber si la teua entrada s´ha venut?

Si vols saber si l'entrada que has alliberat ha sigut adquirida per una altra persona, el procés és similar al de la compra de localitats. Entra en la web de Valencia Basket, busca primer la pestanya “Entrades i abonaments” i dins d'ella “On-line”. T'apareixerà en eixe moment l'opció de comprar entrades per al partit per al que hages alliberat.

 

Punxa en l'opció “Comprar Entrades”, busca el teu sector dins del plànol virtual de la Fonteta i una vegada dins del sector localitza el seient que hages alliberat. Si apareix acolorit en verd és que el seient no ha sigut comprat per ningú. Si apareix en color roig, significa que algú ja ha adquirit eixe espai per al partit en qüestió i ja no pots recuperar-ho per al dimecres.

 

En qualsevol cas, una vegada esgotat el termini per a alliberar el seient, el club comunicarà als seus abonats si el seu seient s'ha venut i per tant, si se li aplicarà el descompte en l'abonament de la temporada següent, o si per contra no s'ha produït la venda de la seua localitat.


TAGS: