Els jugadors de Valencia Basket estrenen els seus tratges oficials de Sastreria Jajoan

12/03/2019

Els jugadors de la primera plantilla masculina de Valencia Basket han estrenat este matí els tratges fets a mida que el proveïdor oficial de l'equip taronja, Sastreria Jajoan, ha confeccionat per a la temporada 2018-19. I ho ha fet per a realitzar-se la tradicional foto de plantilla amb els tratges oficials en la qual han estat acompanyats pels membres del cos tècnic. A la conclusió del primer entrenament de la setmana, el realitzat este dimarts al matí, l'equip s'ha posat elegant per a lluir per primera vegada el disseny exclusiu dissenyat per Jajoan per a esta temporada: un tratge a mida 100% llana amb teixits de Biella en blau negra llis, amb camisa en microvichy blava també a mida 100% cotó i corbata de seda, en color marí amb puntets taronges.

 

Jajoan triarà cada jornada al “Jugador més Elegant”

A partir del pròxim partit del primer equip masculí taronja, Sastreria Jajoan destacarà l'actuació d'un dels pupils de Jaume Ponsarnau i li guardonarà amb el reconeixement com el “Jugador més Elegant” d'eixe encontre. Una nova forma de posar en valor el rendiment del jugador del Valencia Basket que més haja contribuït en cada partit.

 

Descompte per a abonats del Valencia Basket

Amb la tradició i l'experiència d'un negoci que va fer els seus primers passos a la fi de la dècada dels 60, esta empresa familiar s'ha reinventat amb l'entrada de la segona generació amb la idea fixa de ‘democratitzar la sastreria’. Jajoan compta actualment amb una xarxa de sis sastreries i una boutique a Madrid, Barcelona, Bilbao i València. El de la nostra ciutat és l'establiment d'obertura més recent de Sastreria Jajoan i es troba en C/Joaquín Costa, 29. Cal recordar que els abonats de Valencia Basket tenen un 10% de descompte sobre el preu de venda al públic de tots els productes de Sastreria Jajoan. Serà imprescindible acreditar esta condició presentant el passe de temporada de Valencia Basket per a beneficiar-se d'esta promoció.


TAGS: