Ponsarnau: “La millor forma de preparar-nos és jugar al nostre millor nivell a Fuenlabrada”

15/03/2019

L'entrenador de Valencia Basket Jaume Ponsarnau assenyalava en la prèvia del partit de la jornada 23 de la Liga Endesa en la pista del Montakit Fuenlabrada (dissabte 16, 20:30h, Fernando Martín, Movistar Deportes 2) que malgrat la proximitat de l'inici de les semifinals de la 7DAYS Eurocup “la millor forma de la qual podem preparar-nos per al pròxim dimarts de la millor manera possible és este dissabte jugar al nostre millor nivell, identificant la dificultat. Intentarem estar molt centrats en el partit del dissabte perquè esta és la millor preparació també per al partit del dimarts. I perquè necessitem continuar sent competitius i continuar guanyant partits en la Liga Endesa”.

 

Després de guanyar-se el descans de la competició en passar els quarts de l'Eurocup en dos partits, el tècnic taronja reconeix que “ha sigut una setmana molt productiva. Tenim la sensació de que hem treballat bé, que hem trobat l'esforç de tots els jugadors i que hem pogut construir coses. Sobretot feelings, des del to, l'energia i el ritme i estem molt positius amb la setmana. També el fet que Antoine Diot puga haver entrat progressivament durant la setmana ja fins a fer hui quasi tot l'entrenament amb la resta de l'equip. Les sensacions en este sentit són bones. Crec que tenim un “enemic” i és que estem amb molt bones sensacions i de molts jugadors. I això no ha sigut habitual durant la temporada. És important que esta confiança no ens faça equivocar-nos en el rigor, en la qualitat de les coses, especialment en la nostra defensa, que en els nostres millors moments ha sigut el nostre valor més important”

 

Sobre el seu rival del dissabte, Ponsarnau assenyala que el Montakit Fuenlabrada “és un equip que ha fet un canvi i este canvi amb dues setmanes ja s'ha anat notant. La setmana passada van jugar a un molt bon nivell, competint en una pista molt difícil com és la d'Andorra. Trobant i recuperant sensacions de molts dels seus bons jugadors, que els tenen molt bons. I jugant un poc més net, amb un joc més nítid del que estaven jugant fins ara. Esperem un Fuenlabrada encara millor que el de la setmana passada contra Andorra. Un Fuenlabrada que a part de jugar en la seua pista serà un equip amb les idees molt més clares i més eficaç”.


TAGS: