Rubén Burgos: “Zamora és un repte important”

15/03/2019

Valencia Basket afronta una dura prova este cap de setmana en la seua visita a Zamora (dissabte 16, 19:30h, Canal FEB) per a recuperar-se de la derrota patida el passat cap de setmana en la Fonteta i afrontar de la millor manera possible les últimes jornades de la lliga regular.

 

Rubén Burgos ha analitzat el partit. “Arribem després d'una bona setmana de treball, amb problemes físics els primers dies però ja recuperades 100%, i anímicament conscienciats de que el treball és bo i seguim en una bona línia, un bon dia a dia preparant-nos per a un repte important, per a visitar una pista complicada com la de Zamora” explicava.

 

Sobre el rival, el tècnic va dir que es tracta d'un equip en forma. “És un equip que baralla i barallarà fins a l'últim dia per la permanència, i va fer un pas important davant de Sant Adrià, amb sensacions bones i que a més s'ha reforçat amb dos jugadores des que ens mesuràrem a elles en la Fonteta en el partit de la primera volta que vam guanyar” deia.

 

Finalment, Rubén Burgos no perd l'exigència. “Segur que igual que la resta de jornades prèvies al playoff que ens queda, anem a haver de donar el nostre 100% per a continuar mirant per a dalt, que no és impossible la quarta plaça i aguantar la quinta. És un repte més per a continuar creixent com a equip i mostrar el bon treball que fem dia a dia” concloïa.


TAGS: