Matt Thomas, jugador de la jornada 24 en la Liga Endesa

24/03/2019

L'escorta de Valencia Basket Matt Thomas ha sigut triat Jugador de la Jornada 24 de la Liga Endesa, designació que compartix amb Dylan Ennys (MoraBanc Andorra) i EJ Rowland (Montakit Fuenlabrada), tots ells amb 28 crèdits de valoració. Matt és el tercer jugador del nostre equip que aconseguix esta designació en l'actual temporada, després de Will Thomas (jornada 3) i Bojan Dubljevic (jornada 6).

 

En un moment molt delicat de partit, Matt Thomas va fer un pas endavant per a aconseguir convertir 7 dels 9 llançaments de tres punts que va intentar, als quals va afegir 2 de 3 en cistelles de dos punts i 2 de 2 en tirs lliures per a acabar amb 27 punts. En atac, a més, va repartir 2 assistències, en totes dues ocasions a Aaron Doornekamp que va aconseguir sumar dos triples.

 

La seua estadística la va completar amb 4 rebots, 2 d'ells en defensa i 2 més en atac, 1 recuperació i 2 faltes rebudes, per als 28 crèdits de valoració que li suposen la seua primera designació com a Jugador de la Setmana des de la seua arribada a la Liga Endesa.

 

El jugador taronja va declarar després de conéixer esta designació que “és una gran victòria per a nosaltres. El Divina Joventut és un gran equip que ho està fent molt bé esta temporada; de fet, ens havien guanyat en el seu pavelló. Així que guanyar a casa i fer-ho per 13 (superant els 9 de l'anada) és important per a l'objectiu de tindre una millor posició en el playoff”

 

Respecte al seu partit, que va finalitzar amb un gran 7 de 9 en triples, Matt Thomas va destacar que “en els primers minuts he tingut diverses bones posicions per a llançar tirs que van entrar. I segons anaven entrant, l’anella semblava més i més gran”, ha explicat. “A més, els meus companys van fer un gran treball trobant-me en bones situacions i posant-me bloquejos perquè poguera anotar”


TAGS: