Novetats en el viatge a Berlín per al 2n partit de les Eurocup Finals

26/03/2019

Valencia Basket ha decidit avançar l'hora d'eixida des de València dels avions xàrter que desplaçaran als seus aficionats a la capital alemanya per a donar suport a l'equip en el segon partit de les Eurocup Finals davant l'ALBA Berlín (divendres 12, 20.00 hores, Mercedes-Benz Arena). El motiu és que els nostres aficionats disposen de més temps per a conéixer la ciutat de Berlín, una petició bastant recurrent dels seguidors que han adquirit el viatge en estos primers dies i dels que s'han interessat per fer-ho. El Club informarà en breu dels nous horaris d'aquest desplaçament.

 

Després d'arribar a la capital alemanya, els autobusos dels nostres seguidors els deixaran al migdia en el centre de la ciutat, al costat de la Porta de Brandenburg, perquè puguen fer turisme i conéixer llocs tan emblemàtics com la Plaça de París, l'edifici del Reichstag, el parc Tiergarten, la Columna de la Victòria, el Palau de Bellevue o la Postdamer Platz. Un parell d'hores abans de l'inici del partit, els autobusos recolliran als nostres aficionats i els portaran al Mercedes-Benz Arena perquè puguen viure el segon encontre de les Eurocup Finals.

 

No et quedes sense el teu viatge!

Encara pots apuntar-te per a vindre a donar suport a l'equip i a més disposar de temps per a recórrer la bella ciutat seu del partit. El pack que oferim inclou vol d'anada i tornada a Berlín amb avió xàrter (eixida des de l'aeroport de València el divendres 12 d'abril a primera hora del matí i retorn després del partit), trasllats en la capital alemanya i entrada al partit. Tot això per un preu de 300 euros. Les places són limitades, fins a completar disponibilitat.

 

Este pack de viatge per a assistir al segon partit de les Eurocup Finals es pot adquirir en les oficines del Valencia Basket (obertes de dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 16h a 20h), en el 902.33.00.40 o en el telèfon 96.395.70.84. El pagament haurà d'efectuar-se via telefònica en el moment de la cridada o abonar-lo en el moment en el cas de realitzar la compra de manera presencial.   


TAGS: