Ponsarnau: “Herbalife Gran Canària ens exigirà molt, segur que seran competitius”

28/03/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 25 de la Liga Endesa en la pista del Herbalife Gran Canària que el seu equip viatja a Las Palmas “sent conscients que jugarem contra un equip molt bo, que està jugant Eurolliga, amb moltes incògnites de que equip ens trobarem tant a nivell de roster com de força i energia. Volem estar preparats per a jugar contra el millor Herbalife Gran Canària possible. I això implica jugar contra un Gran Canària amb un alt nivell d'esforç, de defensa molt activa, un equip que corre i que corre bé i que és agressiu. Haurem d'estar molt bé per a poder guanyar-los”.

 

Preguntat per la factura que li pot estar passant la seua participació en la Turkish Airlines a l'equip canari, l'entrenador taronja ha assenyalat que “ells tenen la dificultat afegida de que els seus viatges són molt més durs. Però tenen i han tingut una plantilla bona, amb bon nivell físic per a competir en les dues competicions. Però per a ells això vol dir el doble. Ells van començar la Lliga no massa bé, amb mals resultats, van trobar desconfiança i van canviar d'entrenador. I tot això ha repercutit en el seu nivell competitiu. Ells ja veuen el final del túnel perquè se'ls acaba l'Eurolliga, tenen un gran entrenador, tenen una molt bona plantilla i segur que trobaran la forma de ser molt competitius i ser un equip perillosíssim en la Liga Endesa”.

Ponsarnau ha fet un repàs a l'estat físic de la plantilla, descartant pràcticament la participació de Guillem Vives en el partit per precaució: “Al final de l'últim partit, Guillem Vives va tindre unes molèsties en l'abductor de sobrecàrrega, està fent mitjos entrenaments i probablement no viatjarà, depén de l'últim entrenament. Joan Sastre ja ha anat sumant-se a l'equip, ahir ja va fer mig entrenament bo i depenent de com estiga hui acabarem de decidir. El que tenim clar és que anirem amb dotze jugadors que estiguen bé físicament i que ens puguen ajudar a competir, perquè l'entitat i el nivell del rival, com qualsevol equip en la Liga Endesa, ens ho exigix”.


TAGS: