La Família Taronja s’enlairarà cap a Berlín a les 8.00 hores del divendres 12 d'abril

03/04/2019

Els avions xàrter que desplaçaran als nostres aficionats a la capital alemanya per a donar suport a l'equip en el segon partit de les Eurocup Finals davant l'ALBA Berlín (divendres 12, 20.00 hores, Mercedes-Benz Arena) avançaran la seua eixida dues hores respecte a l'horari planificat inicialment i finalment s’enlairaràn a les 8.00 hores del divendres 12 des de l'aeroport de Manises.

 

Després d'arribar a la capital alemanya, una flota d'autobusos desplaçarà als nostres seguidors a la ciutat per a deixar-los al costat de la Porta de Brandenburg aproximadament a les dotze del migdia, perquè puguen aprofitar el viatge per a conéixer llocs tan emblemàtics com la Plaça de París, l'edifici del Reichstag, el parc Tiergarten, la Columna de la Victòria, el Palau de Bellevue o la Postdamer Platz. A les 18.00 hores, els autobusos els recolliran en eixe mateix punt i els portaran al Mercedes-Benz Arena perquè puguen viure el segon encontre de les Eurocup Finals. I després del partit, els autobusos desplaçaran a la nostra afició cap a l'aeroport de Berlín per a tornar a casa.

 

Encara pots unir-te

Encara pots apuntar-te per a vindre a donar suport a l'equip i a més disposar de temps per a recórrer la bella ciutat seu del partit. El pack que oferim inclou vol d'anada i tornada a Berlín amb avió xàrter, trasllats en la capital alemanya i entrada al partit. Tot això per un preu de 300 euros. Les places són limitades, fins a completar disponibilitat.

 

Este pack de viatge per a assistir al segon partit de les Eurocup Finals es pot adquirir en les oficines del València Basket (obertes de dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 16h a 20h), en el 902.33.00.40 o en el telèfon 96.395.70.84. El pagament haurà d'efectuar-se via telefònica en el moment de la cridada o abonar-lo en el moment en el cas de realitzar la compra de manera presencial.


TAGS: