L'afició atorga el Trofeu a l'Esforç 2018-19 a Anna Gómez

08/04/2019

La jugadora de Valencia Basket, Anna Gómez, és la guanyadora final de la primera edició del Trofeu a l'Esforç per a l'equip femení, reconeixement que atorga l'afició taronja votant durant la fase regular de la competició després de cada partit. L'afició del Valencia Basket ha triat jornada rere jornada a la jugadora que segons la seua opinió més s'ha esforçat en cada partit a través dels seus vots en la web oficial del Valencia Basket.

 

Anna Gómez ha rebut hui aleshores, el primer dels dos trofeus, elaborats novament pels xics i xiques de la Fundació Roig Alfonso. Esta entitat amb fins socials i sense ànim de lucre es dedica a la integració soci laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual des de fa més de 30 anys. En esta edició, tant el capità de l'equip masculí Rafa Martínez, com la capitana del femení, Esther Díaz, van col·laborar en l'execució del disseny d'ambdós guardons.

 

En un acte històric per al club, sent la primera entrega del premi tractant-se de l'equip femení, el Conseller Delegat Paco Raga, va prendre la paraula en primer lloc. “És un acte molt especial per a tots nosaltres per ser la primera vegada que entreguem a les nostres jugadores el reconeixement directe dels nostres aficionats al treball realitzat durant tota la temporada. Vull felicitar-vos a totes per la temporada realitzada fins al moment i animar-vos perquè continueu treballant per a millorar dia a dia” deia.

 

Després li arribava el torn a la guanyadora. “És algo increïble ser la primera dona a rebre este trofeu. M'ha tocat a mi però crec que este equip se'l mereix cada una d'elles, pel treball i l'esforç de cada dia i cada setmana, això és el que més valor li dóna a l'equip. Gràcies a l'afició per reconéixer-nos i per apostar per nosaltres, no volem defraudar. Ens queden els playoffs, el més bonic, i els demane que ens continuen recolzant. Volem veure una Fonteta plena” explicava.

 

Oferiment a l'Afició

La jugadora taronja rebrà este Trofeu de mans de la directora de la Fundació Roig Alfonso, Arantxa Roig, i del president Vicente Solá durant la presentació de l'equip en el segon partit del Playoff de quarts de final davant de Lointek Gernika (diumenge 14, 20:00 hores). Assegura la teua presència en la grada sobre les 19:50 hores per a ovacionar la primera guanyadora del Trofeu a l'Esforç.

 

 


TAGS: