San Emeterio: “A Berlín hem de donar importància a cada possessió per a intentar guanyar”

10/04/2019

L'aler de Valencia Basket Fernando San Emeterio assenyalava abans de l'entrenament de hui dimecres que “estes eliminatòries són un poc trampa, canvien molt ràpid les sensacions. Has guanyat el primer i sembla que tot està de cara però un mal partit, una ensopegada allí i canvien un poc les sensacions i véns a un tercer partit amb sensacions contràries. Cal donar importància no només a cada partit, sinó a cada possessió per a intentar anar allí a guanyar el partit des del primer quart”.

 

Després de la victòria taronja en el primer partit de les Eurocup Finals jugat ahir a la Fonteta, el càntabre recordava que “el pla de partit va eixir molt bé ahir, la qual cosa no vol dir que no anem a tindre moments complicats el divendres. Serà un altre partit. Sabem que l'ALBA Berlín està en esta final per mèrits propis. Tenen jugadors que saben jugar molt bé, ho fan bé en equip. Dominàrem el rebot i crec que eixa va ser una de les claus perquè ells tampoc pogueren jugar amb el seu ritme alt. I eixa ha de ser un poc la línia. Continuar castigant les seues pèrdues, continuar controlant el rebot i intentar que estiguen un poc menys encertats, que en el primer partit van tindre molt d'encert. Sobretot intensos i físicament preparats com vam estar el dimarts”.

 

Preguntat si la major experiència en finals de la plantilla de l'equip taronja podia ser un element fonamental en este segon partit que es jugarà el divendres a Berlín, San Emeterio reconeix que “moltes vegades és així, però altres vegades potser la joventut et dóna un poc d'inconsciència i per ací pots fer accions que no faries amb més experiència. És una arma de doble tall. No hem de pensar en si som favorits, si tenim més experiència o menys, sinó en el pla de partit, a executar-lo i fer els xicotets detalls bé per a poder guanyar un partit fora de casa en una final a Europa, que evidentment sempre és molt complicat”.


TAGS: