Valencia Basket oferix la quarta Eurocup a la seua afició

16/04/2019

Valencia Basket ha oferit a la seua afició el títol de la 7DAYS Eurocup aconseguit després d'imposar-se en la final a l'ALBA Berlín en un recorregut pel centre de la ciutat en el qual ha visitat les principals autoritats valencianes per a rebre en tots els punts l'afecte de la Família Taronja.

 

Després que Fernando San Emeterio i Louis Labeyrie hagen donat el senyal d'eixida encenent una traca, un autobús ha traslladat a la primera plantilla, staff tècnic, dirigents i empleats del nostre Club fins a la Basílica de la Verge dels Desemparats, en la qual ha realitzat una ofrena floral, d'una camiseta de Valencia Basket i del trofeu de la 7DAYS Eurocup a la Mare de Déu.

 

Després d'esta primera parada, el grup s'ha dirigit a peu cap a l'edifici de la Generalitat Valenciana al voltant de les 20.00 hores, on ha sigut rebut per president Sr. Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra, als quals han entregat unes camisetes commemoratives amb els seus noms. Després dels parlaments i la tradicional foto de família, els jugadors s'han pujat d'un en un a una plataforma col·locada per a l'ocasió en els exteriors de la Generalitat Valenciana per a oferir el títol i rebre l'aplaudiment dels aficionats.

 

Amb la nit caient ja sobre València, els actes s'han tancat amb la visita a l'Ajuntament de València, on l'expedició taronja ha sigut rebuda per l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó i la regidora d'esports, Maite Girau, en el Saló de Cristall. El colofó a esta nit festiva ha sigut l'eixida dels jugadors al balcó de l'Ajuntament per a entregar de nou el trofeu a l'afició que s'ha congregat en la Plaça.


TAGS: