Valencia Basket agraix a la seua Afició el suport durant la 7Days Eurocup

17/04/2019

La 7Days Eurocup va concloure el dilluns per al primer equip masculí del Valencia Basket amb la consecució del seu quart títol d'esta competició. I el Club desitja agrair a tota la seua Afició el suport que ha mostrat durant tota la competició i de manera molt especial, per l'increïble ambient que ha tingut la Fonteta en els partits més decisius de la competició, els dos de les Eurocup Finals. Així com la calor de tots aquells que van realitzar l'enorme esforç d'acompanyar-nos a Berlín per al segon encontre de les finals.

 

La Família Taronja ha estat molt present en tot este camí, tant en els partits, com en els viatges i les celebracions, portant la bandera del club per tota Europa i col·laborant al creixement d'un Club que cada dia està format per més gent. Este títol, el seté en la història de l'entitat, també és de tots ells.

 

El club vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i especialment al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu incansable suport.


TAGS: