Valencia Basket oferirà el títol de la 7DAYS Eurocup a l'afició davant Iberostar Tenerife

17/04/2019

Valencia Basket oferirà el títol de la 7DAYS Eurocup aconseguit dilluns passat en guanyar el tercer partit de la final davant l'ALBA Berlín en els minuts previs a l'inici del partit de la jornada 28 de la Liga Endesa que enfrontarà l'equip taronja davant el Iberostar Tenerife a la Fonteta (dissabte 20, 18.00 hores, Movistar Deportes). Els jugadors i el cos tècnic del Valencia Basket tindran una presentació especial. El trofeu de la 7DAYS Eurocup estarà exposat en l'anell de distribució de la Fonteta perquè els aficionats puguen fotografiar-se amb ella. No obstant això, per motius logístics, la cerimònia de pujada al sostre del pavelló de l'estendard representatiu del seté trofeu taronja no es podrà dur a terme en este partit i passarà a realitzar-se en l’encontre del pròxim dimecres 24 d'abril a les 20.30 hores davant Unicaja.

 

Presentació des del túnel de vestuaris

Després de la presentació del rival del dissabte, el Iberostar Tenerife, els jugadors i el cos tècnic del Valencia Basket saltaran a la pista per a ser nomenats abans de l'inici del partit. Però en esta ocasió, ho faran des del túnel de vestidors en lloc de fer-ho des de la banqueta local. Una vegada salten al parquet els altres dotze jugadors i el cos tècnic al complet, els capitans Rafa Martínez i Bojan Dubljevic eixiran a la pista portant el trofeu de la 7DAYS Eurocup i l'oferiran de nou a l'afició de la Fonteta

 

No et quedes sense la teua foto amb el trofeu!

Des de l'obertura de portes del pavelló, a les 17.00 hores, el trofeu de la quarta Eurocup taronja estarà exposat en l'anell de distribució de la Fonteta, enfront de la Botiga Oficial, perquè tots els aficionats puguen fer-se una foto amb l'arribada més recent a les vitrines de l'equip taronja.

 

Entrades a la venda des de 20 euros

Les entrades per als dos pròxims partits a la Fonteta, davant el Iberostar Tenerife i l'Unicaja, estan ja a la venda des d'un preu de 20 euros. Pots comprar les teues entrades en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc i a través de la nostra pàgina Web oficial. 


TAGS: