MILAR animarà el partit davant Perfumerías Avenida

23/04/2019

Valencia Basket juga este dijous davant Perfumerías Avenida (Dijous 25, 21h Fonteta, Teledeporte) en un partit que tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de MILAR, que es farà càrrec de l'animació d'este partit que pot servir per a forçar el tercer partit de les semifinals de la competició.

 

Plas Plas en les grades

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal de milers de plas plas de Milar, a més de centenars de camisetes per a tots els aficionats que assistisquen al partit. D'altra banda, l'empresa repartirà dos premis entre els afortunats que isquen triats a través dels concursos que el club organitza en xarxes socials, que tindran l'oportunitat de competir per ells en els jocs que es realitzen durant els temps morts.

 

Més Foc Taronja

En la presentació de les nostres jugadores de nou no faltarà el foc, com ocorre en el pavelló en les últimes partits. A més, música i aficionats rebran en la pista a les jugadores, creant un ambient especial perquè arriben de la millor manera a l'inici del partit. Un ingredient més perquè el pavelló siga una festa del bàsquet femení.

 

Racó Isaval en l'anell

El Racó Isaval estarà novament disponible en l'anell del pavelló, fent possible que els més menuts puguen dibuixar als seus jugadors i jugadores favorits.


TAGS: