Mike Tobey, Matt Thomas i Pavelka visiten el XIV Campus de Pasqua de Valencia Basket

26/04/2019

Els participants del XIV Campus de Pasqua de Valencia Basket van rebre ahir dijous una visita molt especial durant els seus entrenaments en el Col·legi Iale de L'Eliana. Els jugadors Mike Tobey i Matt Thomas, així com el jugador de l'equip EBA en dinàmica del primer equip Tomas Pavelka han acudit i han alterat durant un poc més d'una hora l'activitat esportiva del Campus per a compartir la seua experiència amb estos xics i xiques de 6 a 17 anys que han aprofitat l'aturada acadèmica per a practicar el seu esport favorit.

 

Els participants en este Campus de Pasqua s'han congregat a l'Auditori del Col·legi Iale, on els tres jugadors han respost a totes les preguntes i inquietuds dels joves esportistes sobre el bàsquet, l'esport i la vida en general.

 

Després d'esta improvisada “roda de premsa”, els jugadors no han parat de signar autògrafs i fer-se infinitat de fotos amb els xics i xiques del Campus de Pasqua. I també amb el ‘júnior d'or’ valencià Félix Herráiz, que forma part de la nòmina d'entrenadors que estan ensenyant als joves en este Campus. I abans d'acomiadar-se, els jugadors s'han mesclat amb els campistes i els entrenadors per a realitzar una gran foto de grup.

 

Els entrenaments i la diversió del Campus acaben hui divendres 26 d'abril per al centenar de xiquets i xiquetes inscrits. A més de practicar bàsquet, els participants estan tenint l'oportunitat d'iniciar-se en altres esports i activitats a l'aire lliure. Als dos entrenaments diaris se li sumen partits de competició i una lliga nocturna, a més de concursos de 3x3, tirs lliures i triples, i altres activitats com a pàdel i tennis.


TAGS: