PULEVA regalarà un any de llet en el partit davant Movistar Estudiantes

10/05/2019

L’encontre de la jornada 32 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i el Movistar Estudiantes (diumenge 12, 17:00h, Fonteta, Movistar Deportes) tindrà de nou un col·laborador d'excepció amb el patrocini de PULEVA. Els guanyadors del concurs a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran per portar-se un magnífic regal: un any de llet Puleva gratis. Degustació d'orxata Chufi abans i en el descans del partit, llançament a les graderies de centenars de barrets i una macro-batucada per al descans. No faltarà cap detall per a gaudir d'una meravellosa vesprada de bàsquet.

 

Un any de llet gratis

Valencia Basket posa en marxa un concurs a través de les seues xarxes socials oficials per a triar als dos finalistes que competiran en les taules de la Fonteta entre el tercer i l'últim quart per portar-se un magnífic premi: un any proveït amb llet totalment gratis per cortesia de PULEVA.

 

Des d'ahir dijous apareix en el Facebook de Valencia Basket una pregunta relacionada amb este concurs. Els participants hauran de contestar d'acord amb les regles plantejades. El divendres 10 de maig es realitzarà un sorteig a les 17 hores per a triar als dos finalistes d'este concurs. Els guanyadors hauran de validar la seua condició abans del pas d'una hora des que reben un missatge directe des del club. En el cas contrari es buscarà un guanyador alternatiu entre els suplents triats també a l'atzar.

 

Degustació de Chufi a la Fonteta

Ficats ja el mes de maig i en un partit en horari de vesprada la calor trau el cap en els instants previs al partit. Per a apagar la set i al mateix temps prendre un nutritiu berenar, Puleva ha preparat una degustació d'orxata Chufi que es podrà gaudir abans de l'inici del partit. I si eres dels que apura per a arribar al pavelló o la sobretaula del menjar del diumenge se t'ha fet llarga, no dubtes a baixar al descans a l'anell de distribució i buscar als animadors amb motxilles refrigerades plenes de Chufi molt fresca per a no quedar-te sense provar-la.

 

Puleva col·labora amb la Creu Roja

La nova campanya de venda del Sorteig de l'Or 2019 de la Creu Roja es presentarà en els moments previs a l'inici del partit entre Valencia Basket i el Movistar Estudiantes. Abans de l'inici del partit, els jugadors dels dos equips lluiran unes camisetes de calfament especials amb motiu del Sorteig de l'Or. En l'accés al pavelló, els aficionats trobaran diversos punts de venda dels bitllets per a poder col·laborar amb esta causa (i optar a portar-se algun dels 11.700 premis que repartixen un total de 7 milions d'euros). Les mascotes del Valencia Basket animaran a col·laborar comprant els bitllets del sorteig i en el vídeo-marcador de la Fonteta es projectaran diferents materials audiovisuals relacionats amb la labor de Creu Roja Espanyola.

 

El patrocinador oficial d'este encontre, Puleva, no ha volgut deixar escapar l'oportunitat de col·laborar amb esta noble causa. És per això que, arran de l'acord aconseguit amb Creu Roja, Puleva col·laborarà amb la donació de llet durant un any per als berenars dels xiquets i xiquetes del projecte de Creu Roja Joventut per a la promoció de l'èxit escolar a València, donant una quantitat aproximada de 1.200 litres de llet.

 

Puleva li posa color al partit

Durant el partit, Puleva tematitzarà els exteriors de la Fonteta amb els seus unflables, amenitzarà els temps morts amb jocs i amb el llançament de centenars de barrets de Chufi entre els assistents al partit. Per a animar el descans, s'ha preparat una macro-batucada amb 150 músics ocupant el parquet de la Fonteta durant l'intermedi. I després de la finalització del partit, no oblides portar-te la teua mostra gratuïta de Santal, la beguda vegetal de Puleva.

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de gaudir el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs gaudiran d'una visita guiada pel pavelló i la sala de trofeus, tindran un servei de catering especial, rebran camisetes de Movistar i bufandes del Valencia Basket i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit.

 

Ficar de mig camp té premi gràcies a MN4

En este encontre es desenvoluparà una nova edició del concurs organitzat per Valencia Basket i el Centre Comercial MN4 perquè un llançament des del centre del camp valga per a portar-te molts diners. El finalista triat a través de les Xarxes Socials de MN4 disposarà d'un llançament únic des del centre del camp de la Fonteta per a tractar de convertir el tir i portar-se el pot acumulat. L'import del premi va pujant edició rere edició, per la qual cosa seran 1.500 euros els que es posen en joc en la vesprada del diumenge.


TAGS: