Julia Reisingerova, una MVP per al projecte taronja

23/05/2019

El projecte femení del Valencia Basket, continua donant passos. En tan sols 2 anys, l'equip taronja ha aconseguit l'ascens a Lliga Dia i no sols s'ha consolidat en la màxima categoria nacional, com estipulava la fulla de ruta del club, sinó que ha superat totes les expectatives aconseguint la classificació europea ja en la seua primera temporada a través de l'esforç que jugadores i cos tècnic han exhibit durant tota la temporada.

 

De cara a la segona, el club ha apostat ja per la continuïtat d'Irene Garí, Meiya Tirera, Tamara Abalde, Marina Lizarazu, Rebeca Cotano i Joy Adams, que s'unixen a les jugadores amb contracte María Pina i Anna Gómez i les acabades d'incorporar Raquel Carrera, Leticia Romero i Queralt Casas. Amb l'objectiu de repetir l'èxit d'esta temporada i intentar continuar evolucionant, Valencia Basket ha aconseguit un acord, pendent de superar la revisió mèdica, amb la jugadora Julia Reisingerova (1.94, 21 anys) perquè es convertisca en jugadora taronja la próxima temporada.

 

“Estic molt feliç d'anunciar la meua incorporació per a l'any que ve, no puc esperar a conéixer-vos a tots i disfrutar allí de la temporada baloncestística” deia la protagonista. La pívot txeca, internacional amb les categories inferiors del seu país, ha debutat ja amb la selecció absoluta, amb la que ha disputat les finestres de classificació per a l'Europeu esta temporada.

 

Després de dominar la Lliga del seu país, arriba la passada temporada a la Lliga Dia, i ja en la seua primera participació, amitjana més de 9 punts amb Snatt’s Femení Sant Adrià. Enguany ha continuat creixent de la mà de l'equip campió, Spar Citylift Girona, amb 9.1 punts i 9.6 de valoració, sent anomenada MVP de la final de la competició i disputant l'Eurocup. Reisingerova a més, va ser drafteada la passada temporada per la WNBA: La pívot va ser triada en el lloc 35 del draft, per Los Angeles Sparks.

 

Trajectòria esportiva

2015-17. Karlovy Vary (Liga Checa).

2017-18. Snatt’s Femení Sant Adrià. (Liga Femenina).

2018-19. Spar Citylift Girona (Liga Femenina y Eurocup).

Mayo 2019. Valencia Basket

 

 


TAGS: