Jana Raman tanca la plantilla taronja: “Tinc ganes de fer una gran temporada”

24/05/2019

El projecte femení del Valencia Basket, continua donant passos. En tan sols 2 anys, l'equip taronja ha aconseguit l'ascens a Lliga Dia i no sols s'ha consolidat en la màxima categoria nacional, com estipulava l'hora de ruta del club, sinó que ha superat totes les expectatives aconseguint la classificació europea ja en la seua primera temporada a través de l'esforç que jugadores i cos tècnic han exhibit durant tota la temporada.

 

De cara a la segona, el club ha apostat ja per la continuïtat d'Irene Garí, Meiya Tirera, Tamara Abalde, Marina Lizarazu, Rebeca Cotano i Joy Adams, que s'unixen a les jugadores amb contracte María Pina i Anna Gómez i les acabades d'incorporar Raquel Carrera, Leticia Romero, Queralt Casas i Julia Reisingerova. Amb l'objectiu de repetir l'èxit d'esta temporada i intentar continuar evolucionant, Valencia Basket ha aconseguit un acord, pendent de superar la revisió mèdica, per a tancar la seua plantilla amb la jugadora Jana Raman (1.88, 28 años) per a que siga jugadora taronja la próxima temporada.

 

“Estic molt feliç d'anunciar la meua incorporació, estic molt il·lusionada i amb ganes de fer una gran temporada” deia la protagonista. La jugadora belga va arribar a Espanya després de destacar en la lliga del seu país, en una etapa en què va arribar a disputar l'Eurocup Women, i la passada temporada va jugar en Lliga Femenina 2, liderant al Picken Claret, sent la jugadora més valorada del seu grup en la categoria (22.81 per partit). Internacional en les categories de formació de Bèlgica, s'ha convertit en una habitual de la selecció absoluta. El passat any va formar part de l'equip que va acabar en quart lloc el Mundial de Tenerife, i enguany ha disputat les finestres de classificació per a l'Europeu.

 

Trajectòria esportiva

2007-09. Sint Kateline Waver (Belgian League).

2009-14. Declercq Storbeton Waregem. (Belgian League y Eurocup).

2014-15. BBC Kangoeroes Boom (Belgian League).

2015-18. Kangoeroes Basket (Belgian League).

2018-19. Picken Claret (Liga Femenina 2).

Maig 2019. Valencia Basket


TAGS: