Ponsarnau: “Volem fer un bon treball davant un rival que exigeix molt”

24/05/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, assenyalava en la prèvia del seu enfrentament davant el KIROLBET Baskonia (diumenge 26, 12:30h, Fonteta, Movistar Deportes 3) que “juguem davant un equip que basa la seua filosofia en l'energia amb la qual juga, en el ritme que vol imprimir en el joc, tant ofensiu com defensiu. I per tant és un equip que t'exigix molt desgast físic. Són jugadors molt potents i molt enèrgics però també tenen molt talent. Des de la carrera i el ritme troben molts avantatges. És un bon test per a acabar de preparar-nos per al Playoff i l'aprofitarem per a això. Per a nosaltres el resultat és circumstancial, però l'esforç i el treball que fem per a nosaltres és important”.

 

El tècnic taronja recorda que “la nostra intenció des que guanyem l'Eurocup sempre ha sigut, independentment de qui siga el rival, mantindre el to i la capacitat competitiva. Afinar coses, però sobretot que l'equip estiguera connectat amb la competició. Relativitzem que siga millor o pitjor tindre un rival més fluix o mes fort, és el que és i volem traure-li profit”.

 

L'equip taronja tindrà la baixa segura de Matt Thomas i la quasi segura de Mike Tobey, encara que el tècnic taronja deixava una xicoteta porta oberta al pivot nord-americà: “Amb Mike la cosa ja va millor i fins i tot les parts de l'entrenament sense contacte ja les fa amb la resta de l'equip. Anem bé, però cal vore com acaba d'evolucionar per a quasi segur el diumenge no jugar però ja amb moltes possibilitats de jugar al 100% en el següent partit”.


TAGS: