Vives: “Només pensem en traure el primer partit amb la Fonteta”

29/05/2019

El director de joc taronja comentava que “tenim moltes ganes que arribe el Playoff, el que ens agrada és jugar, viure eixes experiències i canviar el xip per al que és el Playoff. L'equip ve amb ganes i sabent que serà una eliminatòria divertida segur. No mirem més enllà del primer partit de quarts, mirar més enllà és una pressió innecessària i pensar més del que toca. Això és el que hem anat fent durant tot l'any i ens ha anat bé. Sabem el que és jugar amb el Factor Fonteta i volem aprofitar-lo”.

 

Vives assegura que afronten el primer partit de la sèrie “com ho hem fet sempre, sabent la importància del primer partit i d'estar amb la nostra gent, de començar a casa amb les nostres rutines i en un horari que coneixem. Crec que tot això ajuda. Hem jugat una competició com l'Eurocup que et fica un poc en el ritme d'un Playoff i estem conscienciats del que és el primer partit”

 

De cara a estos primers partits del Playoff, Guillem considera imprescindible “a més de l'encert, controlar el ritme, intentar que els parcials dolents duren menys i sobretot mentalment estar tranquils en els moments bons però també en els complicats. Sabem també el que és jugar a Màlaga i crec que a l'equip li motiva tornar a jugar un partit allí i vorem com arribem”.


TAGS: