Zurich Seguros posa l'animació al primer partit de quarts davant Unicaja

29/05/2019

El Playoff de la Liga Endesa comença amb el primer partit de l'eliminatòria de quarts davant l'Unicaja (divendres 31, 19.15 hores, Fonteta, Movistar +). I Zurich Seguros, patrocinador oficial del partit, ha preparat tot el necessari per a crear l'ambient dels grans partits decisius en la vesprada del divendres. Els finalistes triats a través de les Xarxes Socials competiran per portar-se un dels lots de marxandatge taronja que es posen en joc, es repartiran 8.000 aplaudidors i es llançaran centenars de regals a les graderies del pavelló.

 

Busquem finalistes per a portar-se magnífics regals

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a triar a quatre seguidors del nostre equip que competiran sobre el parquet de la Fonteta per portar-se un dels dos packs de marxandatge de la nostra botiga oficial valorats en més de 100 euros que Zurich ha preparat per a este encontre. Els lots de regal inclouran camisetes oficials de joc, camisetes commemoratives del títol de l'Eurocup 2019, pilotes del Valencia Basket, cantimploras, tasses o bufandes commemoratives de l'Eurocup 2019.

 

Per a participar només has de buscar la publicació de Zurich que s'ha col·locat hui dimecres en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket i respondre a la pregunta. Entre tots aquells que contesten de forma encertada es triaran a l'atzar quatre finalistes que es donaran a conéixer a les cinc de la vesprada del dijous 30 de maig. Per a poder optar a ser triats, els participants hauran de complir amb tots els requisits per a participar i ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar amb ells 60 minuts després de l'enviament d'eixe missatge privat, es recorrerà als suplents triats.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Zurich

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Zurich ha preparat per a ajudar la nostra afició a augmentar el soroll durant este partit que suposa el tret d'eixida del Playoff de la Liga Endesa. No oblides plegar el teu aplaudidor per a fer-ho sonar i animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final. D'altra banda, Zurich Seguros tematitzará els exteriors del pavelló amb els seus habituals globus gegants i lones i farà volar el seu zeppelín a l'interior de la Fonteta.

 

Mar en Dansa posarà a ballar al pavelló

L'escola de ball Mar en Dansa ha preparat dues espectaculars actuacions per a posar a ballar a la Fonteta en este primer partit del Playoff de la Liga Endesa. En el descans entre el primer i el segon quart, i de nou en l'aturada entre el tercer i l'últim període, els alumnes de Mar en Dansa delectaran al públic de la Fonteta amb els ritmes que els van fer ser seleccionats per a la final Nacional del Certamen de dansa i ball “Viu el teu Somni”


TAGS: