Valencia Basket i Autocares Torres presenten el nou autobús de les plantilles professionals

30/05/2019

València Basket ha presentat este matí en la Sala de Premsa de la Fonteta la renovació del seu acord de patrocini amb Autocares Torres, en un acte que ha servit també per a presentar el nou autobús oficial personalitzat que serà utilitzat a partir d'ara per les primeres plantilles masculina i femenina en els seus desplaçaments per carretera. La presentació ha comptat amb la presència de l'entrenador Jaume Ponsarnau, el responsable de comunicació i màrqueting de València Basket, Jesús Vila-real, i el director comercial d'Autocares Torres, José Lucena. I a la seua finalització, els mitjans assistents a l'esdeveniment han pogut pujar-se al nou vehicle taronja i inclús donar un breu passeig en els seients que habitualment ocupen els jugadors i cossos tècnics de les plantilles professionals del València Basket.

 

El director comercial d'Autocars Torres, José Lucena, ha repassat els detalls tècnics del vehicle i ha destacat que es tracta d'un autobús "pensat i realitzat per a València Basket, un bus per a brillar amb i en el que esperem que puguen vindre de tornada molts títols". Per la seua banda, l'entrenador Jaume Ponsarnau ha recalcat que "l'autobús és l'element de trasporte en el que més hores estem i per tant on la comoditat és més important. Treballem amb jugadors més de 2 metres, que patixen d'esquena i ens fa molta il·lusió vore-ho i provar-ho. I espere que ens porte molta sort".

 

Tecnologia punta i comoditat per a persones grans

El nou autobús taronja és un vehicle de tres eixos per a 36 places, personalitzat amb un alt i un ample especial per a albergar amb la major comoditat a esportistes de grans mides com els jugadors de bàsquet. I ve equipat amb l'últim en tecnologia tant a nivell de sistemes de seguretat com de sistemes audiovisuals (permetent l'emissió en les pantalles de l'autobús d'informació enviada a través d'una tablet o un telèfon mòbil) i de connectivitat (amb Wifi en tot l'autobús i entrades USB en cada seient). Pel que fa a la distribució d'espais, el nou vehicle taronja compta amb quatre taules per als tècnics i dos taules de jocs pensades per als jugadors.

 

La carrosseria Irizar model I-8 està personalitzada amb els colors corporatius del nostre equip, amb predominança del taronja sobre el negre. En ambdós costats de l'autobús es poden vore els logotips de València Basket i la Cultura de l'Esforç, així com el dels principals patrocinadors del Club i el lema de l'actual temporada "Més Taronja Que Mai". En la part inferior de la carrosseria, entre el primer i el segon eix, apareixen vinilados els set títols de la història del Club, incloent l'arribada més recent (l'EuroCup 2019)


TAGS: