Oscar Mayer posa el sabor en el partit definitiu dels quarts de final davant Unicaja

03/06/2019

La Fonteta es prepara per a la batalla final de l'eliminatòria de quarts de final del Playoff de la Liga Endesa entre Valencia Basket i l'Unicaja (dimarts 4, 21:00h, #Vamos) i Oscar Mayer ha portat l'animació de les nits memorables en el nostre pavelló. L'afició està citada des de les 18.45 hores per a rebre als jugadors en la seua arribada al pavelló. I el patrocinador oficial del partit ha preparat el seu tradicional Oscarsopar (hot dog + beguda per 2 euros), un concurs a través de les Xarxes Socials per a regalar un sistema d'àudio Sony, es repartiran 8.000 aplaudidors d'Oscar Mayer per a crear el millor ambient a la Fonteta i es llançaran centenars de regals d'esta marca en els temps morts. En este punt definitiu dels quarts de final no faltarà el foc en la presentació dels nostres jugadors ni un tifo taronja per a espentar a l'equip just abans del salt inicial. Tot està preparat per a buscar entre tots l'objectiu d'allargar la temporada taronja.

 

Vine a rebre a l'equip des de les 18:45h

Perquè els nostres jugadors puguen sentir la calor de la seua afició abans fins i tot d'arribar al pavelló, Valencia Basket convoca a la seua afició des de les 18.45 hores del dimarts 4 perquè es reunisca al voltant de la porta de “Accés Jugadors” per a rebre als nostres xics en la seua arribada a la Fonteta. A més, la xaranga amb la seua música i el nostre speaker estaran amenitzant l'arribada dels jugadors a través de l'arc unflable i l'accés tematitzat per al Playoff de la Liga Endesa que s'instal·larà per a rebre'ls.

 

Un concurs per a guanyar un sistema d'àudio

Oscar Mayer busca a través de les Xarxes Socials del Valencia Basket a dos finalistes per a portar-se com a regal un magnífic regal: un sistema d’àudio SONY GTK-XB60 valorat en més de 200 euros que erá per al guanyador del concurs que es realitzarà sobre el parquet de la Fonteta durant el transcurs del partit.

 

Com optar al premi?

Este matí s'ha plantejat en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket una pregunta per a aconseguir una de les dues places de finalista per a este concurs. Entre tots els que contesten de forma adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. Hui dilluns 3 de juny a les 18:00h coneixerem als finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

Foc per a encendre la presentació

Com ja és una tradició consolidada quan arriben les eliminatòries en la lluita pel títol, el foc tornarà a ser de nou protagonista en la presentació dels nostres jugadors. Dues columnes de foc situades als costats de la línia del centre del camp faran més impressionant cadascun dels nomenaments dels nostres jugadors en la presentació. Et recomanem arribar a temps per a no perdre-t'ho.

 

8.000 aplaudidors per al #SorollFonteta

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors de plàstic que Oscar Mayer ha preparat amb la finalitat d'augmentar els decibels i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este duel decisiu per a continuar vius en el Playoff de la Liga Endesa. D'esta manera, Oscar Mayer continua contribuint a una millora de l'ambient de la Fonteta per a rebre a l'Unicaja

 

Un tifo taronja per a l'eixida a pista

Els assistents al partit també trobaran en les seues localitats un dels 8.000 aplaudidors taronges de Valencia Basket que s'usaran per a tenyir les graderies amb el nostre color corporatiu just abans del començament del partit. A minut i mig del salt inicial, quan els quintets es preparen per a saltar a la pista, el speaker de la Fonteta demanarà a tots els assistents que agafen el seu aplaudidor i l'alcen per a generar un gegantesc mosaic que convertisca les graderies de la Fonteta en una impressionant marea taronja per a abrigallar als nostres jugadors en la seua eixida al terreny de joc.

 

Oscarsopar: hot dog + beguda per només 2 euros

Fidel a la seua cita quan Oscar Mayer anima el partit, no falla una de les iniciatives més acceptades pels afeccionats. Tots els assistents al partit podran aconseguir un hot dog i un refresc per només 2 euros. Un sopar perfecte per a gaudir des del principi d'una gran nit de bàsquet que els interessats podran aconseguir en les barres de la Fonteta.

 

Concursos i regals en els temps morts

Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de gorres i pilotes unflables d'Oscar Mayer amb el seu corporatiu color groc i es realitzaran diferents jocs que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. Tampoc faltaran a la cita ni la simpàtica mascota de la marca, Oscar, que unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a alçar els ànims del pavelló cada vegada que la pilota es detinga ni el zeppelín d'Oscar Mayer, que sobrevolarà el cel de la Fonteta durant tot el partit.

 

Roomies posa a ballar a la Fonteta

De la mà del patrocinador del partit, el parquet de la Fonteta s'omplirà de ballarins de dansa contemporania per a contagiar el seu ritme al pavelló en els descansos entre el primer i el segon quart i el del tercer amb l'últim període. En concret serà el grup “Roomies”, que recentment es va proclamar vencedor en la categoria de megacrew en el campionat nacional de dansa urbana “The Frog Urban Dance 2019”, el que porte les seues modernes i elèctriques coreografies per a animar els moments en els quals la pilota es pare en este tercer partit dels quarts de final del Playoff de la Liga Endesa.


TAGS: