Bons minuts de les jugadores VBC, que seguixen amb la selecció espanyola

03/06/2019

La selecció espanyola absoluta es va proclamar ahir campiona del quadrangular preparatori de cara a l'Europeu que es va celebrar a Burgos. Allí, les xiques de Lucas Mondelo, es van imposar amb contundència a Letònia en semifinals, i en un estret partit a Turquia (58-55) en la final del torneig.

 

Les tres jugadores que representen a Valencia Basket en la llista, han tingut una bona participació en el torneig. María Pina va formar part de les escollides en els dos partits. La valenciana, va col·laborar activament en la victòria davant de Letònia, amb 9 punts per a 8 de valoració, i va sumar una assistència en els quasi 7 minuts en què va participar en el partit decisiu davant de Turquia.

 

Per la seua banda, encara que no van tindre l'oportunitat de participar en el partit de les semis, Tamara Abalde i Queralt Casas, van tindre grans minuts en el partit final i van ser peces importants en la victòria de la selecció. Amb 8 punts, 5 rebots i dos recuperacions per a 10 de valoració, la gallega va ser la segona màxima anotadora de l'equip per darrere de Marta Xargay i la tercera més valorada. Per la seua banda, Queralt Casas, va sumar més de 12 minuts en la rotació, col·laborant amb 5 punts, un rebot i dos recuperacions per a 3 de valoració.

 

Després d'estes actuacions, les tres jugadores continuen formant part d'una llista que s'ha vist reduïda a 14 jugadores, amb el tall de María Araújo i Nogaye Lo, i la incorporació d'Astou Ndour. La Selecció arribarà este migdia a Saragossa on disputarà este cap de setmana un quadrangular junt amb Rússia -el seu rival per al dissabte a les 20:30 hores per Teledeporte-, Itàlia i Bèlgica. Per al diumenge, el partit d'Espanya serà a les 20:30 hores davant d'un dels altres dos rivals depenent dels resultats.

 

 


TAGS: