Raquel Carrera completa el seu fitxatge per Valencia Basket

05/06/2019

La jugadora internacional Raquel Carrera (1.88, Ourense, 17 anys) ha passat de forma satisfactòria les proves físiques i metgesses, per la qual cosa certifica la seua incorporació al Valencia Basket de cara a les pròximes 5 temporades del projecte del Club en la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

 

Proves físiques i mèdiques superades

La nova jugadora taronja va superar les distintes proves a què va ser sotmesa, supervisades pel doctor del primer equip, el Dr. Álvaro Sala. Raquel Carrera es va sotmetre a analítiques, proves cardiológicas i d'esforç en l'Hospital IMED València, i posteriorment, va visitar la Fonteta i les instal·lacions de L’Alqueria del Basket, coincidint amb jugadores de l'equip Lliga Dia que realitzaven treball de postemporada en la instal·lació.

 

La jugadora es va mostrar emocionada per la seua arribada a València. “És un club que aposta molt pel bàsquet femení i posa molts recursos perquè podem seguir cap amunt. Sé que em van a tractar molt bé i a cuidar molt i aconseguirem moltes coses. Vull seguir amb el que m'han ensenyat en el Celta, continuar formant-me ací i arribar a ser una gran jugadora amb Valencia Basket” deia. 

 

A més, Raquel guarda un grat record de l'afició taronja. Va jugar davant de més de 6000 persones en la Fase d'Ascens a Lliga Dia. “Va ser l'única vegada que he jugat amb tanta gent en un pavelló. Em va encantar, va ser molt emocionant. Encara que fora en contra, també em va motivar, i tindre a favor ha de ser genial” comentava.

 

Sobre Raquel Carrera

A pesar de la seua curta edat, perquè es tracta encara d'una jugadora júnior, Raquel Carrera acumula 3 temporades d'experiència en Lliga Femenina 2 amb el Celta Zorka, després d'abandonar el seu Ourense natal, sent la MVP de la Fase d'Ascens esta temporada, i amitjanant 12.3 punts i 17.6 de valoració en fase regular. Internacional en les categories inferiors de la selecció des que debutara en el Mundial U17 amb 14 anys, ha disputat quatre esdeveniments FIBA: l'Europeu U16 en dos ocasions (or en 2016 i 5t lloc en 2017), l'Europeu U18 (plata en 2018) i el Mundial U17 en altres dos ocasions (6t lloc en ambdós).

 

 

 


TAGS: