El Real Madrid s'avança en la semifinal de la Liga Endesa (94-72)

06/06/2019

L'equip de Pablo Las aprofita la seua major intensitat i encert davant d'un València Basket amb les cames cansades i s'avança en el primer partit de la sèrie.

En el primer quart, eixida en tromba del Real Madrid, amb gran encert en el triple i energia, per a un 20-7 que obligava a Ponsarnau a demanar el seu primer temps mort. Després de les indicacions, València Basket reaccionà gràcies a la labor baix cércols de Will Thomas, autor de 8 punts seguits. Una suspensió de Randolph ho va deixar en 26-18 al final del primer.

En el segon quart, els locals van continuar imposant físic i punteria, liderats per Fabian Causeur. A València, l'entrada de Rafa i Aaron van donar un poc d'aire perquè l'avantatge no cresquera en excés, amb 48-33 al descans.

En la segona part, els locals van sentenciar el partit en els primers minuts. Ponsarnau va poder repartir minuts entre els 12 jugadors ja pensant en el segon partit de la sèrie, en el mateix escenari, dissabte que ve a les 21 hores.