El ‘Triple Solidari’ Bankia aporta 40.000€ a la formació dels entrenadors de L’Alqueria del Basket

21/06/2019

Els 778 triples anotats pels equips professionals masculí i femení de Valencia Basket durant la temporada 2018-2019 i els cinc encerts amb valor doble convertits des del centre del camp suposen una nova xifra rècord en el ‘Triple Solidari’ de Bankia des que esta iniciativa es posara en marxa en 2015. En la seua quinta edició consecutiva, l'encert taronja torna a trencar el sostre amb una xifra de 39.400 euros que Bankia donarà per a formar als entrenadors de L’Alqueria del Basket.

 

Des de fa un lustre, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com este ‘Triple Solidari’. Cada triple anotat pel primer equip masculí i femení del Valencia Basket revertix en 50 euros per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC.

 

En les edicions especials del ‘Triple Solidari’ d'esta temporada, els guanyadors triats a través de les Xarxes Socials del Valencia Basket han unit les seues forces amb els jugadors de L’Alqueria del Basket per a provar la seua punteria llançant des del centre del camp. Per cada encert des de la meitat de la pista, Bankia dobla la seua donació fins als 100 euros. Amb la novetat d'esta temporada que cada vegada que la pilota verda de Bankia ha entrat per l’anella, ha augmentat en 200 euros la xifra del Marcador Solidari. En la temporada 2018/19 van ser cinc els ‘Triples Solidaris’ especials amb valor doble convertits des del centre de la pista en els encontres davant el Barça Lassa, el Zenit St. Petersburg, el Lointek Gernika Bizkaia i l'Unicaja.

 

Una tradició que ja dura cinc temporades

Per quinta temporada consecutiva, per cada triple anotat pels jugadors i jugadores dels primers equips del Valencia Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC.

 

En els quatre primers anys d'existència d'esta iniciativa, es van bonificar més de 2.400 triples que s'han convertit en més de 100.000 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket.

 

Entre altres projectes, en esta temporada s'han realitzat fins a tretze jornades de formació d'entrenadors amb lliçons magistrals de tècnics amb experiència en la Liga Endesa com Jota Cuspinera, Agustí Julbe, Sito Alonso, Víctor García o Zan Tabak. I amb el fermall d'una jornada especial amb tots els entrenadors dels equips professionals del Valencia Basket, capitanejats per Jaume Ponsarnau i Rubén Burgos, a la qual van assistir més de 300 entrenadors.


TAGS: