Abalde, Cotano, Pina y Lizarazu, amb el 30º Campus d’Estiu de Valencia Basket

11/07/2019

Jornada especial la viscuda pels integrants del 30é Campus d'Estiu de Valencia Basket en L’Alqueria del Basket. Si ja de per si, disfruten de la seua visita a la casa del bàsquet europeu de formació, treballant en les millors instal·lacions d'Europa, esta vegada ho van fer més encara per tindre acompanyants de luxe.

 

Els jugadors de Valencia Basket Alberto Abalde, Marina Lizarazu, Rebeca Cotano i María Pina, van visitar els integrants del tercer torn i van compartir amb ells la seua experiència com a professionals. Els quatre protagonistes van respondre als dubtes que els xiquets i xiquetes van voler traslladar-los, van posar amb ells per a multitud de fotografies, especialment una sol·licitada María Pina que va lluir l'or europeu aconseguit en l'Eurobasket, i van firmar nombrosos autògrafs a tots els que ho van sol·licitar.

 

4º i 5t torn oberts

La inscripció per als dos torns següents està encara oberta. En el Centre d'Oci Calvestra (Requena) es mescla bàsquet amb multiesport en un entorn idíl·lic, sempre sense oblidar la visita a la instal·lació referència del bàsquet base. Tots aquells interessats a inscriure's, poden fer-ho a través de la web www.alqueriadelbasket.com buscant el Campus d'Estiu en l'apartat d'Actividades/Campus.


TAGS: