Marina Lizarazu en el Skills Camp: “Tinc molt bones sensacions”

12/07/2019

Marina Lizarazu ja ha deixat arrere una temporada dura. La lesió en el lligament, li ha impedit debutar com taronja a hores d'ara. Però la madrilenya ja pensa en la pròxima temporada, i afronta la recta final de la seua recuperació amb moltes ganes.

 

“Estic molt bé. Ja veig la llum. Estem treballant molt dur, amb molt bones sensacions i ja quasi a punt” reconeixia la jugadora, que ha continuat treballant estos dies en L’Alqueria del Basket.

 

Com a part d'eixa recuperació, Marina ha estat alternant el seu treball específic amb exercicis del Skills Camp que Andrew Moran, especialista en treball de tecnificació amb jugadors NBA, està desenrotllant estos dies en L’Alqueria. “La veritat és que és un molt bon campus per a treballar habilitats, per a treballar en post temporada. A mi m'està venint molt bé en la recuperació. És prou exigent en moviments de genoll, aterratges i maneig de baló i després a aplicar-ho en la pista” analitzava la base.

 

La seua etapa a Valencia Basket no va començar de la millor manera, però Marina Lizarazu ja afronta la recta final de la seua recuperació, i la Fonteta podrà disfrutar d'ella en un il·lusionant segon any de l'equip femení en l'elit, amb l'al·licient de disputar competició europea.


TAGS: