Colom: “Amb ganes de sentir a la Fonteta, sempre ha sigut difícil jugar allí com a visitant"

15/07/2019

La segona incorporació masculina de la present temporada, Quino Colom, respon a les preguntes de València Basket el dia després de confirmar-se el seu fitxatge per a les dos pròximes temporades més una opcional. La seua arribada, la seua aportació a l'equip i un estiu il·lusionant. Quino Colom respon.

 

Content amb la teua arribada a València Basket?

Molt content i il·lusionat de formar part d'un gran club com València Basket, de formar part de la Família Taronja, un orgull i amb moltíssimes ganes d'afrontar la temporada que ens ve per davant. Content de formar part d'un club que sempre competix, que sempre és tan dur de jugar contra ells, i un orgull jugar per a la Fonteta. Esperem que siga un gran any per a tots.

 

Content també per tornar a Espanya?

Content per tornar, sí, fa ja quatre anys que me'n vaig anar i crec que ha sigut una experiència molt bona per a la meua carrera i per a la meua vida en general, però és veritat que tenia moltes ganes de tornar a Espanya, de jugar en la Lliga Endesa, d'estar prop de família i amics, i què millor que de la mà de València Basket.

 

Què coneixes del club?

Òbviament és un dels millors clubs d'Espanya,. Açò ho sap tot el món, i he compartit vestidor amb molts jugadors que han estat allí, diversos de la plantilla actual, i tot el món parla meravelles del club. Quan tot el món parla bé és que les coses es fan bé, així que amb moltes ganes de descobrir-ho en primera persona. És un club que quan jugaves contra ells costava sempre molt, molt competitius, sempre lluitant pel més alt i espere que enguany siga més del mateix.

 

Com afrontes la nova temporada amb Lliga Endesa i Eurolliga?

Amb moltes ganes i molta il·lusió. Tots sabem que la Lliga Endesa és la millor lliga d'Europa, que t'exigix molt, i esta Eurolliga, amb el nou format, pot ser la més competitiva que hi ha hagut en tota la història, almenys en els últims anys, així que és un repte, un desafiament molt gran i volem demostrar-ho en la pista. Es podran veure molt bons partits i amb ganes de sentir el factor Fonteta, sempre ha sigut molt difícil jugar allí com a visitant.

 

Què creus que pots aportar a l'equip?

M'agrada que es manté la base de l'any passat i d'altres anys, tenen una forma de jugar que crec que em pot anar molt bé, amb bons jugadors en atac als que crec que puc ajudar generant-los avantatges a partir del pick and roll o de l'un contra u. És un equip que es passa molt bé la pilota, jo crec que això em beneficia, jugadors que lligen bé el joc i açò per a un base és bo. Una de les meues especialitats és el pick and roll, per a partir d'ací crear. És un equip amb bons jugadors de roll, de pop, gent que sap tirar, penetrar, molt complet, i a açò em puc adaptar. En defensa es veu que tenen les regles prou clares i ací posar la major intensitat possible i la intel·ligència per a poder ajudar a l'equip.

 

I ara a l'estiu estàs inclòs en la primera llista de 16 amb Espanya per al Mundial. Com afrontes un estiu tan il·lusionant?

Crec que serà l'estiu més il·lusionant i important de la meua carrera, jugar un Mundial és un son per a qualsevol jugador, i més si ho pots fer amb la selecció espanyola, que s'ha demostrat que és una de les millors del món. Entrenant tot l'estiu, posant-me al límit per a poder entrar en eixa llista, arribar a Xina i aconseguir una medalla, sabent de la dificultat que açò comporta.


TAGS: