València Basket obrirà la Lliga davant de les campiones, Spar Girona

16/07/2019

València Basket donarà començament a la temporada amb tots el luxes davant el campió de la Lliga DIA, el Spar Citylift Girona. La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha sortejat este matí el calendari de la competició en què el conjunt taronja complirà el seu segon curs. La jornada inaugural serà el dissabte 28 de setembre en el tradicional Open Day que es disputarà a Saragossa.

 

Arrancar mesurant-se davant del campió, curiosament, va ocórrer també la passada temporada en el debut del conjunt taronja en la Lliga DIA. València Basket va haver d'obrir l'Open Day davant de Perfumeries Avinguda, que eren les vigents campiones de la campanya anterior, a Torrejón. De nou, dur test per a estrenar-se en la competició encara que en esta ocasió no ho faran com a novelles.

 

14 equips en una mateixa seu, que enguany serà Saragossa, estrenaran la campanya l'últim cap de setmana de setembre. El conjunt català jugarà com a local, la qual cosa suposa que València Basket no viatjarà a Fontajau en lliga regular esta temporada. Les campiones sí que hauran de viatjar a la Ciutat del Túria en la jornada que obrirà la segona volta el 28 de desembre.

 

El primer partit en la Fonteta davant de l'afició taronja serà el 5 d'octubre enfront del Durán Maquinaria Ensino. El punt final a la primera volta tindrà lloc el dissabte 21 de desembre de 2019, que el conjunt valencià jugarà a casa davant de Quesos El Pastor. Els huit millors classificats disputaran la Copa de la Reina entre el 5 i el 8 de març. El final de la lliga regular serà el dissabte 4 d'abril, a domicili per a València Basket també davant de Quesos El Pastor. Moment en què començaran els playoffs des del 8 d'abril fins a, com a màxim, el 6 de maig.


TAGS: