El Jr. NBA Global Championship torna a aterrar en L'Alqueria amb el seu Europe & MEast Training Camp

18/07/2019

L'NBA ha triat L'Alqueria del Basket per segon any consecutiu com a escenari per a l'Europe and Middle East Training Camp del Jr. NBA Global Championship. Un campus d'entrenament de cinc dies per a un equip de xics i un altre de xiques d'entre 13 i 14 anys que representaran a Europa en este torneig, que tindrà lloc entre el 30 de juliol i el 3 d’agost en les millors instal·lacions de bàsquet del continent.

 

En total 20 jóvens que representaran a 14 països, cap d'ells Espanya, i que han sigut triats després d'un procés de selecció d'una setmana en el campus de Bolonya, Itàlia. Només 10 xics i 10 xiques dels 60 jóvens que es van presentar estaran en L'Alqueria del Basket. Lituània, Anglaterra, Itàlia o Sèrbia són els països amb major representació.

 

El conjunt masculí estarà dirigit pels entrenadors Rotar Marinkovic (Rússia) i Robin Foniok (República Txeca) i el grup de xiques l'entrenaran Teijo Sandvik (Finlàndia) i Freddy Umbelina (Portugal). La seua missió serà preparar els xavals per a la competició que se celebrarà entre el 6 i l'11 d'agost en l'ESPN Wide World of Sports Complex prop d'Orland.

 

Este campionat organitzat per la millor lliga de bàsquet del món comptarà amb una divisió masculina i femenina, de 16 equips cadascuna, que se separaran en un grup dels Estats Units i un altre d'internacional. Començaran amb una eliminatòria de tots contra tots i continuarà amb un format de competició a un partit. Els campions dels Estats Units i de l'internacional jugaran en els Global Championship Games l'11 d'agost.


TAGS: