Valencia Basket y Luanvi presenten las equipacions per a la Temporada 2019-20

18/07/2019

València Basket i Luanvi han presentat esta nit les equipaciones que lluiran tots els equips del Club valencià durant la temporada 2019-20. L'acte ha tingut lloc en la sala 7 dels Cine del Centro Comercial MN4, i que té com a motiu principal la inclusió del concepte "Soroll Taronja" dins de les camisetes.

 

La col·lecció ha sigut introduïda pel president de Luanvi, Vicente Tarancón i presentada a ritme de la música, per jugadors i jugadores de València Basket, amb Alberto Abalde i Rebeca Cotano al cap, que han exercit d'improvisats models junt amb jugadors i jugadores de L'Alqueria del Basket. 

 

El lema de la Cultura del Esfuerzo dominarà per novena temporada consecutiva en les equipaciones de l'entitat taronja, renovant el compromís del Club i el seu mecenes per la divulgació d'uns valors que col·laboren al creixement esportiu i humà dels jóvens i de la societat.

 

La forma del Soroll Taronja

El tret més distintiu de les actuals camisetes serà el concepte del Soroll Taronja dins de les camisetes. Hem dibuixat el so de la Fonteta en les camisetes, amb una franja que emula eixe so gravat en les camisetes.

 

No serà l'única integració del Soroll Taronja en la camiseta, ja que cada peça incorporarà un codi QR amb el qual, qualsevol usuari podrà escoltar el Soroll Taronja des del seu Smartphone.

 

A més, les camisetes tornaran a jugar amb les dos tonalitats de color a un costat i a l'altre de les franges, com ja feren les camisetes de la passada temporada en la seua part davantera i posterior.

 

Els colors de les noves camisetes

València Basket continua apostant pel genuí color taronja per a la seua primera equipación, donant continuïtat al color blau com la de la seua primera equipación suplent, i apostant pel color cava per a la tercera equipación, l'ús de la qual estarà limitat a les competicions europees de l'equip masculí.

 

Demà, a la venda

Totes les equipaciones començaran a estar a la venda tant en les nostres botigues de la Fonteta i L'Alqueria com en la nostra botiga online a partir de demà divendres 19 de juliol a les 9:30 hores del matí.


TAGS: