El València Basket ja coneix el seu calendari de l'Eurocup Women

23/07/2019

El València Basket ja coneix el calendari del seu debut en l'Eurocup Women la pròxima temporada. El VBW CEKK Cegled (HUN) serà oficialment el primer rival de la història europea de l'equip femení taronja el 17 d'octubre. Este matí s'ha celebrat a Munic el sorteig dels grups i, posteriorment, la competició ha fet oficial el calendari de dates amb els encreuaments de cada un dels grups que consten de quatre equips. La primera ronda compta amb sis jornades i el format és a anada i tornada contra cada rival.


J

Partido

Día

Hora

1

VBW CEKK Cegled (HUN) - Valencia Basket

17 oct.

20:30h

2

Valencia Basket – BLM (FRA) / Olympiacos (GRE)

24 oct.

20:30h

3

Valencia Basket – Basket Namur Capitale (BEL)

30 oct.

20:30h

4

Valencia Basket – VBW CEKK Cegled (HUN)

7 nov.

20:30h

5

BLM (FRA) / Olympiacos (GRE) – Valencia Basket

27 nov.

18:30h

6

Basket Namur Capitale (BE) – Valencia Basket

5 dic.

20:30h

 

 


València Basket obrirà l'Eurocup Women enfrontant-se el 17 d'octubre davant de l'hongarés VBW CEKK Cegled (HUN) a domicili. L'anada continuarà el 24 d'octubre enfront del perdedor de l'eliminatòria de la fase prèvia entre el BLMA (FRA) i Olympiacos (GRE) en la Fonteta. La tercera jornada del 31 d'octubre davant del Basket Namur Capitale (BEL), també a casa, haurà de ser traslladada al dimecres 30 d'octubre per coincidència amb partit d'Eurolliga masculí.

 

L'equip dirigit per Rubén Burgos jugarà els seus partits d'Eurocup Women els dijous, llevat que en algun cas, com en este, coincidisca amb un partit d'Eurolliga del València Basket masculí. El compromís europeu del femení passarà a jugar-se en dimecres.

 

Els partits de volta arrancaran el 7 de novembre una altra vegada en la Fonteta front a VBW CEKK Cegled per, a continuació, fer dos viatges seguits. El 28 de novembre a casa del perdedor de l'eliminatòria de la fase prèvia entre el BLMA i Olympiacos i el 5 de desembre València Basket conclourà esta ronda visitant al Basket Namur Capitale.

 

Respecte al sistema de competició, l'Eurocup Women està formada per dos conferències de 20 equips cada una, de les que ixen cinc grups de quatre equips i el sistema és el següent. La fase de grups constarà de només sis jornades a anada i tornada. D'esta lligueta es classificaran els dos millors de cada grup (20 equips) i els dos millors tercers de cada conferència (4 equips).

 

A continuació, s'entrarà en un sistema d'anada i tornada a diferència de punts, que començarà amb el que es denomina Play-off Ronda 1 en què s'ajunten les dos conferències. S'elaborarà un rànquing dels 24 equips que atendrà a victories/derrotes i en cas d'empat comptaria la diferència de punts. Si persistira, l'equip que més punts a favor tinguera aniria davant i si continuara havent-hi empat, se sortejaria. Els huit primers passaran directament a la Ronda de 16. Els setze equips restants jugaran una eliminatòria entre ells, els guanyadors de la qual es classificaran per a la següent fase. Els encreuaments d'esta fase, la Ronda de 16 i la Ronda de 8 vindran determinats per la posició.

 

Arribats als quarts de final, els encreuaments es realitzaran per sorteig i quatre dels equips participants cauran de l'Euroleague Women (5t i 6t dels dos grups de la primera fase). En les semifinals s'emparellaran el guanyador del quart de final 1 amb el 4 i el vencedor del quart de final 2 amb el 3. Els equips guanyadors de les semifinals disputaran la final.

 


TAGS: