La venda d’abonaments globals lliures començarà el dijous a les 8:30h de forma online

23/07/2019

Dijous que ve 25 de juliol començarà la venda d'abonaments globals que han quedat lliures de València Basket per a la temporada 2019- 20 després del període de renovació preferent i millora dels abonats. Els aficionats interessats eixe mateix dia accedir als dits abonaments, podran fer-ho de la manera següent.

 

La venda lliure començarà a les 8:30 hores del matí del propi dijous 25 de juliol de forma online en la zona d'abonaments de valenciabasket.com, a la que pots accedir punxant en este enllaç.

 

Per a poder comprar un abonament, serà imprescindible comptar amb un usuari registrat en la pàgina, per la qual cosa, aquells interessats a comprar l'abonament el dia 25 a través de la Web, els recomanem que ja estiguen registrats per a agilitzar el seu procés de compra. Pots registrar-te en la nostra zona d'abonaments en este enllaç.

 

Puc comprar abonaments de forma presencial o telefònica?

Si a les 9:30 hores del matí, hora d'obertura d'oficines, continuen quedant abonaments disponibles a la venda, les oficines de València Basket podran vendre abonaments globals per a la pròxima temporada. No obstant això, des de València Basket recomanem el mètode online com la forma més ràpida i segura per a aconseguir un abonament per a la següent temporada. Per telèfon (en el 902.33.00.40) es poden adquirir a partir del divendres 26 de juliol si hagueren abonaments disponibles.

 

 

Què inclou l'Abonament Global?

Des de 160 euros, podràs assistir a més de 50 partits de basket de màxim nivell en la mateixa temporada. Tots els que el Primer Equip Masculí i Primer Equip Femení disputen en La Fonteta en les competicions nacionals Lliga Endesa i Lliga Dia, i internacionals Eurolliga i Eurocup Women, a més del partit de Presentació i PlayOff.

 

Quan compres via web, el descompte de carnet jove o pensionista per a grada de fons no serà aplicable. Compra el teu abonament sense problemes, i després en oficines aplicarem el dit descompte.

 

Si tens dubtes sobre ubicacions possibles on comprar, i sobre el preu de cada una de les dites ubicacions, pots consultar el tríptic de la campanya en este enllaç.

 

Puc comprar també l'Abonament Femení?

Per descomptat, a partir del dijous 25 i des de 60 euros si tens el Carnet Jove, Universitari o Pensionista. Podràs presenciar tots els partits de Lliga Dia, Eurocup Women i PlayOff que el Primer Equip Femení dispute en La Fonteta.


TAGS: