València Basket tanca el 30é Campus d'Estiu amb les visites de María Pina i Bojan Dubljevic

27/07/2019

València Basket ha posat el punt final a l'edició número 30 del Campus d'Estiu amb la visita dels jugadors del primer equip masculí i femení Bojan Dubljevic i María Pina als xiquets del quint i últim torn. La millor manera possible de despedir-se d'un mes de juliol ple de bàsquet i diversió per als més menuts.

 

Encara que el Campus té lloc en la residència de Calvestra, L’Alqueria del Basket ha sigut l'escenari d'una de les jornades del mateix. El moment perfecte perquè els xicotets jugadors pogueren conéixer i passar una estona amb dos referents per a ells com ho són un dels capitans del València Basket masculí i la jugadora del femení, recentment campiona de l'Eurobasket amb la selecció espanyola.

 

Els integrants del quint torn han tingut l'oportunitat de tafanejar i poder fer-los preguntes tant a Pina com a Dubljevic sobre la seua vida personal i la seua carrera professional. A continuació, cap d'ells ha perdut l'oportunitat d'acostar-se perquè ambdós els firmaren des de postllis fins a camisetes, pantalons i sabatilles. Les cambres i els mòbils també han estat molt presents per a capturar un instant que mai oblidaran.

 

La trentena edició del Campus d'Estiu del València Basket tanca així cinc setmanes en què centenars de jugadors han pogut conjugar la seua passió pel bàsquet amb moltes altres activitats lúdiques a l'aire lliure. Però la pilota taronja sempre és la protagonista, inclús a l'estiu.


TAGS: