SPB manté la seua doble aposta pel Valencia Basket

29/07/2019

Valencia Basket i SPB han rubricat este matí un nou acord de col·laboració perquè esta empresa seguisca una temporada més pertanyent a la família de patrocinadors del Club taronja. Esta companyia amb més de 50 anys d'experiència i líder en la fabricació de productes de neteja de la llar, cuidat de la roba i cura personal allarga el compromís adquirit des de la passada campanya oferint el seu suport tant en els partits del primer equip masculí com en els del primer equip femení del Valencia Basket. El logotip de SPB apareixerà en la publicitat estàtica i en els bàners LED en tots els partits que es disputen a la Fonteta, a més de la resta de suports habituals.

 

La signatura d'esta renovació s'ha produït este matí en les oficines de SPB amb la presència del conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, i el president de SPB, Miguel Burdeos. Un nou compromís que allarga una estreta relació entre les dues entitats que convertix a esta empresa valenciana en un dels col·laboradors més veterans de l'entitat taronja, amb un patrocini que s'estén ja durant més de dues dècades.

 

Paco Raga ha volgut, després de la rúbrica de l'acord, “agrair la fidelitat i l'aposta decidida de SPB pel Valencia Basket estant més de 20 anys al nostre costat”. Per part seua, el president de SPB, Miguel Burdeos, ha afirmat que “el Valencia Basket és sinònim d'esforç, compromís i passió, valors que compartim en SPB. A més, especialment volem ressaltar el nostre suport al primer equip femení que amb la seua tenacitat estan fent història en l'esport femení del nostre país”.


TAGS: