El Europe & Middle East Training Camp del Jr. NBA Global Championship comença en L’Alqueria

30/07/2019

L’NBA ja tira a caminar en L’Alqueria del Basket. El Europe & Middle East Trining Camp del Jr. NBA Global Championship donarà començament demà en les instal·lacions del València Basket. El torneig organitzat per la millor lliga de bàsquet del món porta a la Ciutat del Túria a alguns dels millors projectes de jugadors d'Europa i d'Orient Mitjà des de hui i fins a dissabte que ve.

 

Un total de jóvens d'entre 13 i 14 anys representaran a 14 països, entre els que no es troba Espanya, després de ser triats en un procés de selecció. Només 10 xics i 10 xiques triats estaran en L’Alqueria del Basket. El conjunt masculí estarà dirigit pels entrenadors Rotar Marinkovic (Rússia) i Robin Foniok (República Txeca) i el grup de xiques l'entrenaran Teijo Sandvik (Finlàndia) i Freddy Umbelina (Portugal). El seu principal objectiu és preparar els xavals per a la competició que se celebrarà en l'ESPN Wide World of Sports Complex prop d'Orland.

 

L'activitat principal es concentrarà el 31 de juliol i 1 i 2 d'agost. Durant el dia de hui, els jugadors acabaran d'arribar a València des dels seus respectius països d'origen i tindran la seua primera presa de contacte amb L’Alqueria del Basket. Demà començaran els entrenaments en què els xavals s'ajuntaran per primera vegada. A més, comptaran amb una ambaixadora de luxe com l'exjugadora de la WNBA Allison Feaster.

 

El dijous, a banda dels entrenaments, els jugadors podran disfrutar d'una àmplia visita per la ciutat de València per a completar una experiència que va molt més enllà del bàsquet. El dia fort serà el divendres quan, a la vesprada, els equips del Jr NBA Camp disputaran amistosos amb equips de jugadors de L’Alqueria del Basket.

Esta serà l'última parada abans de la gran cita. Des de València els jugadors viatjaran a Orland per al Jr. NBA Global Championship que tindrà lloc en l'ESPN Wide World of Sports Complex entre 6 i l'11 d'agost.


TAGS: